Ανοιχτοί λογαριασμοί...

23:44 20/8/2013 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE- PLAY OFF

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ- ΜΙΛΑΝ: 1-1
Γήπεδο: Φίλιπς Στάντιον

Στο 1-1 κόλλησαν Αϊντχόφεν και Μίλαν και όλα είναι ανοιχτά σχετικά με την πρόκριση.

Στο 2ο μόλις λεπτό οι Μάταβζ και Μάχερ συνδυάστηκαν όμορφα, αλλά το σουτ του τελευταίου πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 6' ο Ζοέτ απέκρουσε το σουτ του Ελ Σααραουί. Δύο λεπτά μετά ήταν η σειρά του Αμπιάτι να πει όχι σε σουτ του Βαϊνάλντουμ, ενώ στο 13' ο Μουντάρι δεν μπόρεσε να σκοράρει από καλή θέση,

τελικά στο 15' ήρθε τα γκολ για τη Μίλαν, καθώς ο Μπόατενγκ γύρισε όμορφα στον Ελ Σααραουί κι εκείνος νίκησε τον Ζοέτ. Στο 16' ο γκολκίπερ των Ολλανδών έδιωξε δύσκολα το σουτ του Μπαλοτέλι, ενώ στο 24' ήταν η σειρά του Αμπιάτι να πει όχι σε προσπάθεια του Μάχερ. Στο 31' ο Ντιπέι αστόχησε μέσα από την περιοχή ενώ δύο λεπτά μετά ο Αμπιάτι νίκησε σε ακόμη μια μονομαχία τον Μάχερ. Στο 36ο λεπτό το σουτ του Μάχερ βρήκε στο δοκάρι της Μίλαν και στη συνέχεια ο Απάτε έδιωξε στη γραμμή.

Στο 50' και στ 52' ο Ελ Σααραουί είχε δύο καλά σουτ και στο ενδιάμεσο ο Αμπιάτι είπε όχι στον Ντιπέι, ενώ στο 61' ο Ιταλός κίπερ έχασε την μπάλα μετά από σουτ του Μπρουμά και ο Μάταβζ με προβολή έγραψε το 1-1. στο 73' το σουτ του Μπαλοτέλι πέρασε άουτ, ενώ στο 75' ο Ρεκικ έχασε το άχαστο εξ επαφής. Στο 79' η κεφαλιά του Μπαλοτέλι δεν βρήκε στόχο.

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: Ζόετ, Ρεκίκ, Μπρουμά, Βίλεμς, Μπρενέ, Μάχερ, Σχάαρς (89' Χίλιεμαρκ), Παρκ (68' Ζόζεφζουν), Μάταβζ (76' Ρεκίκ), Ντιπέι, Βαϊνάλντουμ.

ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Μεσέζ, Ζαπάτα, Αμπάτε, Μουντάρι, Μπόατενγκ (84' Νιάνγκ), Μοντολίβο, Εμάνουελσον, Ντε Γιονγκ (78' Πόλι), Μπαλοτέλι, Ελ Σααραουί.

Keywords
Τυχαία Θέματα