Άλωσε το Ζερλάν με γκολάρες (VIDEO)

23:44 20/8/2013 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE- PLAY OFF

ΛΙΟΝ- ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ: 0-2
Γήπεδο: Ζερλάν

Με το ένα πόδι στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ βρίσκεται η Ρεάλ Σοσιεδάδ που νίκησε με 2-0 τη ιόη μέσα στη Γαλλία. Υπέροχα και τα δύο γκολ του αγώνα.

Στο 6ο λεπτό το σουτ του Βέλα πέρασε μόλις άουτ όπως κι εκείνο του Γκρενιέ δύο λεπτά μετά. Στο 12' η Σοσιεδάδ

άγγιξε το γκολ, με τον Βέλα να σημαδεύει το δοκάρι της Λιόν και τελικά στο 17' οι Βάσκοι βρήκαν δίχτυα. Ο Βέλα έβγαλε τη σέντρα και ο Γκρισμάν με φανταστικό ψαλιδάκι νίκησε τον Λόπες. Στο 24ο λεπτό ο Γκρισμάν έκλεψε από τον Φοφανά, έκανε το σουτ αλλά ο Λόπες έδιωξε σε κόρνερ, ενώ στο 27' το πλασέ του Γκρενιέ έφυγε μόλις άουτ. Στο 36' ο Λακαζέτ αστόχησε για λίγο και 4 λεπτά μετά ο Λόπες είπε όχι σε σουτ του Κάρλος Μαρτίνεθ.

Η Σοσιεδάδ μπήκε δυνατά και στην επανάληψη κι έκανε το 2-0 στο 50ο λεπτό. Ο Σεφέροβιτς βρήκε χώρο μετά από τρομερό passing game, έπιασε τρομερό σουτ και άφησε άγαλμα τον Λόπες. Στο 55' ο γκολκίπερ της Λιόν είπε όχι σε κεφαλιά του Ινίγκο Μαρτίνεθ, ενώ στο 61' η κεφαλιά του Γκρισμάν έξυσε το δοκάρι της Λιόν. Στο 66' η Λιόν βρέθηκε κοντά στο να μειώσει, αλλά ο Γκοναλόν σημάδεψε το δοκάρι μετά από κόρνερ και λάθος έξοδο του Μπράβο.

Τα πράγματα έγινα δυσκολότερα για τη Λιόν στο 75ο λεπτό, καθώς αποβλήθηκε ο Μπίσεβατς κι ενώ ένα λεπτό νωρίτερα ο Μπράνβο είχε σταματήσει τον Μ.Λόπες. Στο 77' ο Λόπες απέκρουσε το πλασέ του Γκρανέρο και κράτησε το σκορ χαμηλά.

ΛΙΟΝ: Λόπες, Μπεντιμό, Μπίσεβατς, Φοφανά, Μ.Λόπες, Γκρενιέ, Γκουρκούφ, Μάλμπρανκ (57' Μπαχλουλί), Γοναλόν, Λακαζέτ, Μπενζιά (57' Ντάνιτς).

ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Μπράβο, Κ.Μαρτίνεθ, Καμαδούρο, Ντε Λα Μπέγια, Μπεργάρα, Ι.Μαρτίνεθ, Πριέτο, Γκρίσμαν (70' Κάστρο), Θουρουτούθα (81' Πριέτο), Σεφέροβιτς (64' Γκρανέρο), Βέλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα