Καθάρισε ο Σιρόκοφ

23:38 20/8/2013 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE- PLAY OFF

ΠΑΣΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ- ΖΕΝΙΤ: 1-4
Γήπεδο: Ντραγκάο

Σημαντικό βήμα πρόκρισης έκανε η Ζενίτ, που νίκησε με 4-1 την Πάσος Φερέιρα στην Πορτογαλία. Χατ τρικ ο Σιρόκοφ.

Στο 23ο λεπτό το σουτ του Ολιβέιρα έφυγε μόλις άουτ, και στο 27' ο Ντάνι έκανε τη σέντρα και ο Σιρόκοφ νίκησε με όμορφη προσπάθεια τον Ντεγκρά. Στο 30ο λεπτό ο Ντεγκρά

είπε όχι στο συρτό σουτ του Ανιούκοφ, ενώ στο 58' μετά από λάθος διώξιμο του Σιρόκοφ ο Λεάο με όμορφο σουτ έκανε το 1-1.

Παρόλα αυτά η Ζενίτ απάντησε άμεσα και πήρε ξανά το προβάδισμα δύο λεπτά μετά. Ο Ντάνι εκτέλεσε το κόρνερ και ο Σιρόκοφ πετάχτηκε στο 2ο δοκάρι κι έκανε το 2-1. Στο 67ο λεπτό ο Λοντίγκιν είπε όχι σε σουτ του Καρλάο και στο 85' ο Κερζάκοφ εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι στην πλάτη του Ντεγκρά και στη συνέχεια στα δίχτυα της Πάσος Φερέιρα. Το τελικό 4-1 έγινε στο 90ο λεπτο, με όμορφο σουτ του Σιρόκοφ που ολοκλήρωσε το χατ τρικ.

ΠΑΣΟΣ: Ντεγκρά, Σάντος, Ρικάνρτο, Ρομέου, Λεάο, Μιγκέλ (51' Βίτορ), Ολιβέιρα (80' Μανουέλ Ζοσέ), Αντίνιο, Ανουνσιάο, Ιρόμπισο (65' Καρλάο), Ουρτάδο.

ΖΕΝΙΤ: Λοντίγκιν, Λόμπερτς, Χούμποτσαν, Σμολνίκοφ, Ανιούκοφ, Σιρόκοφ, Ζιριάνοφ (70' Τίμοστσουκ), Βίτσελ, Μπιστρόφ (61' Αρσάβιν), Ντάνι (80' Μογκίλεβετς), Κερζάκοφ.

Keywords
Τυχαία Θέματα