Καταγγελίες Σγουρού για απόκρυψη οικονομικών στοιχείων από προεκλογική εκστρατεία Δούρου

13:00 22/5/2014 - Πηγή: AEK365

Για σοβαρές παρανομίες της εκλογικής νομοθεσίας, με ταυτόχρονη απόκρυψη οικονομικών στοιχείων από την προεκλογική της εκστρατεία, κατηγορεί τη Ρένα Δούρου ο περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός.
Σε ανακοίνωσή του, ο κ. Σγουρός διερωτάται «πού βρήκε τα χρήματα η κυρία Δούρου για όλη αυτή την προεκλογική εκστρατεία, με τις τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές διαφημίσεις, τον τηλεοπτικό χρόνο, τα εκατομμύρια αφίσες, τις καταχωρήσεις στις ιστοσελίδες και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης;»
Ο Γιάννης Σγουρός καταγγέλλει ότι η κ. Δουρου

μεσω ιστοσελίδας του υπουργειο Εσωτερικων που δημοσιοποιεί τις δαπάνες απαντά ότι η προεκλογική της εκστρατεια στοίχισε ΜΗΔΕΝ ΕΥΡΩ .
Ο Γιάννης Σγουρός καταγγέλλει ότι η κ. Δούρου, μέσω της ιστοσελίδας του υπουργείου Εσωτερικών που δημοσιοποιεί τις δαπάνες απαντά ότι η προεκλογική εκστρατεία της στοίχισε μηδέν ευρώ, και διερωτάται ποιος θα πληρώσει το πρόστιμο των 100.000 ευρώ από την παράνομη αφισοκόλληση.
Από την πλευρά της, η ανθυποψήφια του περιφερειάρχη κατήγγειλε μέσω του ΣΚΑΪ ότι ο κ. Σγουρός χρησιμοποιεί την ιστοσελίδα της περιφέρειας για την προσωπική του προεκλογική προβολή.

Πηγή: skai.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα