«Ο Σκόκο δεν ενδιαφέρεται για Ολυμπιακό»

11:47 22/5/2014 - Πηγή: AEK365

Η βρετανική εφημερίδα Sunderland Echo σε δημοσίευμα της αποκαλύπτει την απόφαση της Σάντερλαντ να μην παραχωρήσει τον Νάτσο Σκόκο ο οποίος, όπως σημειώνεται, δεν ενδιαφέρεται να πάρει μεταγραφή για τον Ολυμπιακό.
Η αγγλική ομάδα δεν σκοπεύει να παραχωρήσει ούτε τον Χάρη Μαυρία.
Αναλυτικά το δημοσίευμα της Sunderland Echo:
"Ο Χάρης Μαυρίας θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία να καθιερωθεί

στη Σάντερλαντ την επόμενη σεζόν. Σε αντίθεση με άλλους παίκτες, η ομάδα δεν σκοπεύει να τον παραχωρήσει. Ο 20χρονος άσος πάντως αντιλαμβάνεται πως ίσως είναι απαραίτητο να πάει δανεικός σε κάποια ομάδα της Championship για να πάρει συμμετοχές, αφότου αρκετοί σύλλογοι ενδιαφέρθηκαν για αυτόν τον Ιανουάριο. Υπήρχαν φήμες στην Ελλάδα ότι ο ΠΑΟΚ θέλει τον Μαυρία, αλλά ο παίκτης δεν ενδιαφέρεται για μια τέτοια μετακίνηση. Στη μόνη ομάδα που θα σκεφτόταν να πάει είναι ο Παναθηναϊκός, αλλά αυτό οικονομικά δεν είναι εφικτό και πιθανό στη παρούσα φάση.
Ο Σκόκο δεν ενδιαφέρεται για μεταγραφή στον Ολυμπιακό και θέλει να παλέψει για την θέση του στη Σάντερλαντ. Υπάρχει ενδιαφέρον για αυτόν από την Μπόκα Τζούνιορς και τη Νιούελς Ολντ Μπόις, αλλά ο Πογιέτ (σ.σ. προπονητής της Σάντερλαντ) θέλει να δει πώς θα ανταποκριθεί στη προετοιμασία".

Keywords
Τυχαία Θέματα