Ο Γιάγια Τουρέ θέλει προσοχή και... πόστο στη Μάντσεστερ Σίτι

12:00 22/5/2014 - Πηγή: AEK365

Πριν από λίγες μέρες ο Ντμίτρι Σέλουκ τα έβαλε με την Μάντσεστερ Σίτι επειδή δεν θυμήθηκε τα γενέθλια του Γιάγια Τουρέ και τώρα υποστηρίζει πως για να μείνει στους πρωταθλητές Αγγλίας, ο πελάτης του θέλει προσοχή και ένα πόστο στην ομάδα όταν αποσυρθεί από την ενεργό δράση.
Σε συνέντευξη του στο SkySports, ο εκπρόσωπος του Γιάγια Τουρέ ισχυρίστηκε πως ο ποδοσφαιριστής θα είναι ευχαριστημένος με ένα πόστο στο τεχνικό επιτελείο και πρόσθεσε: "Γιατί όχι; Όπως έκανε

για παράδειγμα η Ρεάλ Μαδρίτης με τον Ζινεντίν Ζιντάν. Αγωνίστηκε εκεί και μετά ξεκίνησε να δουλεύει για την ομάδα. Ο Γιάγια χρειάζεται μια ομάδα για το μέλλον".
Στην συνέχεια ο Σέλουκ δήλωσε: "Δεν θέλουμε περισσότερα λεφτά, δεν θέλουμε μεγαλύτερο συμβόλαιο, δεν θέλουμε τίποτα τέτοιο. Θέλουμε μόνο αληθινή προσοχή. Όσο νοιάζεσαι τον Γιάγια, τόσο εκείνος θα αισθάνεται χαρούμενος στην ομάδα. Και το ξαναλέω, δεν θέλουμε περισσότερα χρήματα στο συμβόλαιο".
Ο εκπρόσωπος του Γιάγια Τουρέ δεν παρέλειψε να γκρινιάξει ξανά για τα γενέθλια του πελάτη του: "Φυσικά κάποιοι παίκτες του ευχήθηκαν, αλλά όχι ο γενικός διευθυντής, όχι ο αθλητικός διευθυντής, όχι ο πρόεδρος, όχι ο προπονητής. Δεν εύχεσαι στον παίκτη ή δεν στέλνεις λουλούδια στη γυναίκα ή στη μητέρα του. Μικρά πράγματα που κάνουν την διαφορά".

Keywords
Τυχαία Θέματα