Τα ντέρμπι στους μεγάλους δήμους της χώρας

12:36 22/5/2014 - Πηγή: AEK365

Ο δεύτερος γύρος της Αθήνας προκάλεσε μεταξύ άλλων και τον πόλεμο για το "άνοιγμα" προς τη Χρυσή Αυγή του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς Καμίνης και Σακελαρίδης με μόλις 1,06% διαφορά έχουν σχεδόν ίσες ελπίδες, προσβλέποντας για διαφορετικούς λόγους ο καθένας στις ψήφους που πήραν στον πρώτο γύρο άλλοι υποψήφιοι.
Η Χρυσή Αυγή

μπήκε ... σφήνα και στην κόντρα του Πειραιά με τους υποψηφίους όμως να ανταλλάσσουν και κατηγορίες για απειλές και παράνομες κινήσεις... Οι περίπου δυο μονάδες διαφορά του πρώτου γύρου αφήνουν ... ανοιχτούς λογαριασμούς μεταξύ Μιχαλολιάκου και Μώραλη.
Στη Θεσσαλονίκη ο Γιάννης Μπουτάρης φαίνεται να έχει αποκτήσει απ' τον πρώτο γύρο έναν αέρα νίκης έναντι Σταύρου Καλαφάτη, όμως στην Πάτρα ο Κώστας Πελετίδης έκανε την έκπληξη βάζοντας το ΚΚΕ πρώτο στο παλιό πράσινο κάστρο και με διαφορά μιας μονάδας από τον Κώστα Χριστόπουλο προσβλέπει στις ψήφους του ΣΥΡΙΖΑ ελπίζοντας σε πρωτιά στον δεύτερο γύρο.
Δύο ντέρμπι δίπλα, δίπλα έβγαλε η κάλπη της πρώτης Κυριακής.
Σε Νέα Σμύρνη και Καλλιθέα αναμένεται μάχη ψήφο, ψήφο. Στη Νέα Σμύρνη ο Σταύρο Τζουλάκη πάει με τον αέρα του 32,8% και τη διαφορά του 3,6% από τον δεύτερο κ. Κουτελάκη.
Στην Καλλιθέα ο Δημήτρης Κάρναβος πέρασε πρώτος με 21,79%, αφήνοντας δεύτερη, σε απόσταση αναπνοής όμως, την Βασιλική Μαργαρίτη με 19,26%.
Ίδια εικόνα και στο Χαϊδάρι όπου ο Μιχάλης Σελέκος απέχει μισή μονάδα από τον δεύτερο Ανδρέα Μποζίκα και η νύχτα των εκλογών αναμένεται... μακρά. Χωρίς προβλέψεις και στον Άλιμο με τον Ανδρέα Κονδύλη και τον Θανάση Ορφανό σε απόσταση αναπνοής μεταξύ τους.

Πηγή: newsit.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα