Κανένα νέο ερώτημα από Βιντιάδη

12:33 29/9/2012 - Πηγή: AEK365

Στη χθεσινή επιστολή του Δημήτρη Βιντιάδη προς την ΠΑΕ ΑΕΚ υπάρχουν 23 ερωτήματα οικονομικής φύσεως. Στην ουσία όμως δεν πρόκειται για κάποιο καινούργιο ερώτημα, αλλά για επιθυμία του επιχειρηματία να υπάρξει μία πιο λεπτομερής γραπτή ενημέρωση πάνω στα οικονομικά στοιχεία που έχει στη διάθεσή του σχετικά με την ΠΑΕ. Όπως τόνιζαν από την ΠΑΕ τα επιπλέον στοιχεία, ακριβώς επειδή «πατούν» πάνω στα ήδη πολλά που του έχουν δοθεί, μπορούν να συγκεντρωθούν και να αποσταλούν μέσα στο σύντομο χρονικό

περιθώριο που έθεσε ο Βιντιάδης. Ήδη από χθες το βράδυ οι Δημητρέλος και Βαλασσόπουλος απάντησαν σε κάποια, σήμερα και αύριο η δουλειά θα συνεχιστεί και πιθανόν, τα στελέχη της ΑΕΚ, να χρειαστούν και τη Δευτέρα, ως εργάσιμη ημέρα, προκειμένου να ολοκληρώσουν τις απαντήσεις στα θέματα που έθεσε ο Βιντιάδης, ώστε έπειτα να του αποστείλουν ολοκληρωμένο το απαντητικό email.
Για παράδειγμα μέσα στα διευκρινιστικά ερωτήματα που θέτει μέσω της χθεσινής του επιστολής ο Δημήτρης Βιντιάδης είναι να αναλυθεί λεπτομερώς ο οικονομικός προγραμματισμός που θέλει τη διοίκηση να πληρώνει τον Οκτώβρη το άρθρο 44 συν 385.000 ευρώ στην Εφορία. Ζητά πλήρη ανάλυση αυτών των δύο διαφορετικών εκκρεμοτήτων, με την ΠΑΕ να στέκεται στις 48 δόσεις που θα εξοφλείται από εδώ και στο εξής το χρέος της προς την Εφορία, όπως περιμένουν να ψηφιστεί σύντομα μέσω νέου νόμου για χρέη προς το δημόσιο.
Μία ακόμα διευκρίνιση που ζητά ο Βιντιάδης μέσω της επιστολής του είναι να του εξηγήσουν αναλυτικά από τη ΠΑΕ πως και γιατί διαμορφώνονται τα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας τη σεζόν 2012-13, συγκριτικά με την περσινή. Στο ίδιο κύματος είναι και τα υπόλοιπα ερωτήματα, όλα οικονομικής φύσεως.
Κοντολογίς, πρόκειται για διευκρινιστικά στοιχεία από την πλευρά Βιντιάδη, ο οποίος για να... ηρεμήσει τους ανθρώπους της ΑΕΚ κλείνει την επιστολή του με το μήνυμα: «Μην ανησυχείτε για τις ερωτήσεις, ξέρω ότι είναι βιαστικό, ξέρω ότι ο χρόνος είναι περιορισμένος, αλλά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στις κινήσεις μας και να έχουμε μία αναλυτική ενημέρωση για όλα». Ίσως από αυτή την κατάληξη της επιστολής, στη διοίκηση εκφράζουν την αισιοδοξία ότι όλα βαίνουν καλώς, ενώ παράλληλα ο Αντρεας Δημητρέλος θεωρεί ενθαρρυντικό το ότι Βιντιάδης και Χάρις ψάχνουν με το ενδιαφέρον πραγματικών επενδυτών που θα ρισκάρουν τα χρήματα τους όλες τις οικονομικές λεπτομέρειες της εταιρείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα