Υπομονή ζητάει ο Ποντόλσκι

12:33 29/9/2012 - Πηγή: AEK365

Από τα πρώτα παιχνίδια της Άρσεναλ την εφετινή σεζόν, όλοι μιλάνε για την συμβολή του Λούκας Ποντόλσκι στις πολύ καλές εμφανίσεις της ομάδας με τον διεθνή επιθετικό ωστόσο να μην πετάει στα σύννεφα και να συστήνει υπομονή καθώς, όπως είπε, έχει υπογράψει για τέσσερα χρόνια και όχι για έξι αγώνες.

Σε δηλώσεις του στην βρετανική εφημερίδα "Daily Mail", ο Γερμανός επιθετικός της Άρσεναλ τόνισε: "Μετά από μόλις πέντε ή έξι παιχνίδια δεν μπορείς να λες ‘είναι ο καλύτερος παίκτης και η Άρσεναλ μοιάζει φανταστική'. Δεν μου αρέσει κάτι τέτοιο. Μετά από 20 αγώνες

και έχοντας χάσει έξι από αυτούς, μπορεί κάποιος να πει ότι η Άρσεναλ είναι χάλια και ο Ποντόλσκι είναι κακός ποδοσφαιριστής. Χρειάζεται να περιμένουμε. Υπέγραψα για τέσσερα χρόνια, όχι μόνο για πέντε ή έξι αγώνες".
Ο Ποντόλσκι μίλησε και για το 4-1 της Εθνικής Γερμανίας κόντρα στην Εθνική Αγγλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 στην Νότιο Αφρική: "Συγγνώμη Αγγλία... Η Γερμανία ήταν καλύτερη ομάδα εκείνη την ημέρα. Η Αγγλία ήταν δυνατή ομάδα, είχε αρκετό πάθος και δύναμη, όμως νομίζω ότι εμείς παίξαμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Ωστόσο, τώρα που το σκέφτομαι η Μπάγερν Μονάχου ήταν καλύτερη, όμως η Τσέλσι κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο".

Keywords
Τυχαία Θέματα