Χωρίζουν οι δρόμοι Μουρίνιο-Ζιντάν

11:41 29/9/2012 - Πηγή: AEK365

Ούτε η αύρα του Ζινεντίν Ζιντάν φαίνεται πως ήταν ικανή να υποσκελίσει τον Ζοσέ Μουρίνιο στην Ρεάλ Μαδρίτης καθώς ο παλαίμαχος άσος έχει πάψει εδώ και καιρό να ασχολείται με τα θέματα της πρώτης ομάδας και να δίνει περισσότερο βάρος στις ακαδημίες. Ο λόγος, σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της "MARCA", είναι η διάσταση απόψεων μεταξύ του προπονητή και του υπεύθυνου ποδοσφαιρικού τμήματος της πρωταθλήτριας Ισπανίας.
Η διαφορά φιλοσοφίας που φέρεται να υπάρχει είναι τόσο μεγάλη που μοιάζει αγεφύρωτη

με την αντιμετώπιση της διαιτησίας να είναι το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα. Πιο συγκεκριμένα την περασμένη σεζόν όταν ο Μουρίνιο, μετά το 1-1 με την Βιγιαρεάλ, έβλεπε το πρωτάθλημα να απομακρύνεται προσπάθησε να πείσει παίκτες και διοίκηση να αρχίσουν καμπάνια κατά της διαιτησίας, πρακτική με την οποία δεν συμφώνησε και δεν συμφωνεί ο Ζινεντίν Ζιντάν κάτι που δεν άρεσε στον Πορτογάλο τεχνικό.
Έτσι λοιπόν από φέτος ο Ζιντάν έχει αποστασιοποιηθεί από την πρώτη ομάδα και για αυτό ούτε στα αποδυτήρια μπαίνει, ούτε ακολουθεί την ομάδα στα ταξίδια και ούτε συμβουλεύει τον Φλορεντίνο Πέρεθ για μεταγραφές.

Keywords
Τυχαία Θέματα