Μέχρι τις 25 Οκτώβρη βάζουν λεφτά

11:02 29/9/2012 - Πηγή: AEK365

Ξεκάθαρη εικόνα για το αν τελικά μπουν ή όχι στην ΠΑΕ ΑΕΚ οι Χάρις - Βιντιάδης ακόμα δεν έχουμε. Η αντίστροφη μέτρηση, όμως, που θα ξεκαθαρίσει την κατάσταση, έχει ήδη ξεκινήσει... Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις είναι πλέον πως βλέπει κανείς το ποτήρι: μισοάδειο ή μισογεμάτο. Στην ΠΑΕ το βλέπουν μισογεμάτο και «τρέχουν» τις διαδικασίες. Από τη στιγμή πάντως που οι Χάρις - Βιντιάδης πάρουν την απόφαση να προχωρήσουν το ενδιαφέρον τους για την ΠΑΕ ΑΕΚ,

το χρονοδιάγραμμα που θα ακολουθηθεί δείχνει συγκεκριμένο. Όπως υποστηρίζουν από τη διοίκηση Δεύτερα ή το αργότερο Τρίτη θα έχουν σταλεί στον Έλληνα επιχειρηματία όλες οι απαντήσεις πάνω στα 23 ερωτήματα που έθεσε χθες μέσω επιστολής του. Από εκεί και έπειτα θα περάσει και η επόμενη εβδομάδα και έχοντας μπει πλέον για τα καλά στον Οκτώβρη όλα θα πάρουν το δρόμο τους. Δηλαδή, το διάστημα 10 με 20 του μήνα θα μπουν ορκωτοί λογιστές στην ΠΑΕ ΑΕΚ εκ μέρους του Δημήτρη Βιντιάδη και ως τις 25 του Οκτώβρη (εφόσον όλα πάνε καλά) θα έρθουν και τα πρώτα λεφτά στα ταμεία της ομάδας από τους υποψήφιους επενδυτές και τους συνεργάτες τους. Όλα αυτά φυσικά, όπως προείπαμε, αν τελικά οι Βιντιάδης - Χάρις πάρουν την οριστική απόφαση να υλοποιήσουν τα σχέδιά τους για την ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ ασφαλώς και έχει πάρα πολύ μεγάλη ανάγκη το ρευστό των επενδυτών, καθώς όπως λένε από τη διοίκηση έχει γίνει οικονομικός προγραμματισμός να βγει και ο Οκτώβρης τσίμα - τσίμα. Κανείς δεν θέλει να κάνει μαύρες σκέψεις τι θα γίνει τον Νοέμβρη αν δεν έρθουν χρήματα από τους υποψήφιους επενδυτές μέσω της ΑΜΚ. Μπορεί λοιπόν να φαίνεται ότι υπάρχει μία καθυστέρηση, όμως στη διοίκηση δεν δείχνουν να ανησυχούν καθώς έχουν κάνει το κουμάντο να βγει και αυτός ο μήνας, περιμένοντας την οικονομική λύτρωση από τους Βιντιάδη - Χάρις.

Keywords
Τυχαία Θέματα