«Μεγάλο κίνητρο στο πρώτο μεγάλο ματς της σεζόν»

12:22 29/9/2012 - Πηγή: AEK365

Η συγκομιδή των 9 βαθμών σε 4 ματς μοιάζει με... υπέρβαση για τον φετινό Πανιώνιο. Η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλο ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο ματς του Σαββάτου. Ο ρεπόρτερ Πανιωνίου στον «Αδέσμευτο Τύπο» Αντώνης Τσιράκης μιλά στο aek365 για το παιχνίδι της Νέας Σμύρνης και την κατάσταση των «κυανέρυθρων» την φετινή σεζόν.
«Το καλύτερο ξεκίνημα του των τελευταίων 41 χρόνων πραγματοποίησε ο Πανιώνιος

τις τρεις πρώτες αγωνιστικές, πριν προσγειωθεί ανώμαλα με την ήττα από τον Λεβαδειακό. Πολλοί δεν τον περίμεναν τόσο ανταγωνιστικό, όμως, όσοι παρακολουθούν την ομάδα από κοντά γνωρίζουν πως σε αντίθεση με άλλους συλλόγους, όπως η ΑΕΚ, οι αλλαγές στο ρόστερ δεν έγιναν απότομα. Οι περισσότεροι νεαροί έχουν παραστάσεις από Σούπερ Λιγκ από τις προηγούμενες σεζόν (Σάμαρης, Κολοβός, Κούρος, Κούρντι κ.α.), ενώ το γεγονός πως οι «κυανέρυθροι» άρχισαν πολύ νωρίς την προετοιμασία τους, τους έχει βοηθήσει σημαντικά ώστε να παρουσιάζουν ένα ομοιογενές σύνολο.
Όσο για την έλλειψη εμπειρίας του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, ο οποίος φέτος αναλαμβάνει για πρώτη φορά τα ηνία μίας ομάδας, αυτή καλύπτεται από την πολύ καλή και επίμονη δουλειά που κάνει. Έχει περάσει στους παίκτες του πως δεν πρέπει να ενθουσιάζονται με ό,τι κι αν κάνουν, τους έχει προειδοποιήσει για τα δύσκολα που θα έρθουν και είναι κοντά τους σε ό,τι χρειαστούν.
Τέλος, το παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι πολύ σημαντικό, αδιαμφισβήτητα υπάρχει κίνητρο μεγάλο λόγω και των ιδιαιτεροτήτων μεταξύ των δύο συλλόγων, ενώ οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου θα δώσουν επί της ουσίας το πρώτο τους μεγάλο παιχνίδι για φέτος, καθώς η ΑΕΚ ανεξαρτήτου βαθμολογικής θέσης παραμένει ένας σημαντικός αντίπαλος».

Keywords
Τυχαία Θέματα