Καμία συμφωνία ΑΕΚ - Κατσουράνη

13:07 22/5/2014 - Πηγή: AEK365

Μπορεί και πάλι κάποια Μέσα να τόνιζαν τις τελευταίες ημέρες πως υπάρχει θέμα μεταξύ ΑΕΚ και του Κώστα Κατσουράνη, αλλά τα δεδομένα είναι ακριβώς όπως τα είχαμε αναφέρει πριν μήνες: Δεν υπάρχει ουσιαστικό ενδιαφέρον της Ένωσης για τον αρχηγό της Εθνικής.
Μάλιστα, ρεπορτάζ του coppa.gr από τη Θεσσαλονίκη, αναφέρει ότι και ο Κατσουράνης

έλεγε στο περιβάλλον του πως δεν υπάρχει συμφωνία με την ΑΕΚ. Αναλυτικά το δημοσίευμα του coppa.gr με τίτλο "Καμία συμφωνία ΑΕΚ και Κατσουράνη", αναφέρει:
"Έντονη φημολογία αναπτύχθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης για τον Κώστα Κατσουράνη και το ενδεχόμενο να μετακινηθεί στην ΑΕΚ και αυτές τις φήμες τις αναπαρήγαγαν ορισμένα ειδησεογραφικά σάιτ στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με όσα έγραψαν, ο Κατσουράνης έδωσε τα χέρια με την ΑΕΚ για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του την νέα αγωνιστική περίοδο.

Πρέπει να αναφέρουμε πως το συμβόλαιο του Κατσουράνη με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται τον Ιούνιο.

Ωστόσο, σύμφωνα με όσα έλεγε ο ίδιος διεθνής άσος στο στενό του περιβάλλον, δεν έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ και ως εκ τούτου, την παρούσα χρονική στιγμή, δεν υπάρχει θέμα.

Παράλληλα από τον ΠΑΟΚ, μέχρι αυτή την στιγμή δεν είχε γίνει κάποια κρούση στον διεθνή μεσοεπιθετικό για να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον Δικέφαλο του Βορρά. Οπως γίνεται κατανοητό, σύμφωνα με την πληροφόρηση που υπάρχει από το περιβάλλον του διεθνή άσου, καμία συμφωνία δεν έχει επιτευχθεί".

Keywords
Τυχαία Θέματα