Η… μπούκα του Ζώνα στα αποδυτήρια της Λιβαδειάς για την ΑΕΚ!

22:03 12/12/2013 - Πηγή: AEK365

Την περασμένη Κυριακή σκόραρε απέναντι στην ΑΕΚ και την ανάγκασε σε γκέλα κόντρα στον Αστέρα Βάρης. Λίγο αργότερα ο Ντέμης Ζώνας αποκάλυψε την αγάπη του για την Ένωση και τον στόχο του πανηγυρισμού του. Αυτό που δεν είπε ήταν το πού φτάνει η τρέλα του για την ομάδα. Το ρεπορτάζ του sentragoal.gr είναι χαρακτηριστικό: «Μέχρι και παράνομη είσοδο στα αποδυτήρια έχει επιχειρήσει για χάρη της αγαπημένης του ΑΕΚ

ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα Βάρης, Ντέμης Ζώνας. Ηταν 7 Ιανουαρίου 2012, όταν βρέθηκε στα επίσημα του σταδίου της Λιβαδειάς για να παρακολουθήσει το ματς των Βοιωτών με την Ενωση (0-2 με δύο γκολ του Δημήτρη Σιαλμά) και γύρω στο 87' αποφάσισε να αφήσει τη θέση του για πάει προς τα ενδότερα σε μία προσπάθεια να πάρει τη φανέλα ενός ποδοσφαιριστή.
«Απαγορεύεται» του διεμήνυσε άνθρωπος ασφαλείας σταματώντας τον στη φυσούνα. «Είμαι ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ. Εμεινα εκτός αποστολής» ήταν το ψέμα που σκαρφίστηκε και κατάφερε να παρεισφρήσει. Tο δωράκι πάντως που εξασφάλισε ο Ντέμης Ζώνας από την ειρηνική εισβολή του είχε ημερομηνία λήξης. Βλέπετε, «τσίμπησε» τη φανέλα του Κώστα Μανωλά... Πού να ήξερε όμως ότι έξι μήνες μετά ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής θα επέλεγε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό «ξενερώνοντας» το φίλαθλο κοινό της Ενωσης».

Keywords
Τυχαία Θέματα