Αυτοκτόνησε η Ζούλτε, πέρασε η Μάριμπορ

21:57 12/12/2013 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE-4ος ΟΜΙΛΟΣ-6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΑΡΙΜΠΟΡ-ΓΟΥΙΓΚΑΝ: 2-1
Γήπεδο: Λιούντσκι

Το θαύμα έκανε η Μάρμπορ, που κέρδισε με 2-1 τη Γουίγκαν και πήρε την πρόκριση στη ισοβαθμία με τη Ζούλτε.

Στο 8ο λεπτό το σουτ του Φιλίποβιτς έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 14' ο Κάμπελ σταμάτησε όμορφα την μπάλα κι έπιασε το βολέ, με την μπάλα νε μη βρίσκει στόχο. Στο 35' το φάουλ του Γκόμες σταμάτησε στο δοκάρι της Μάριμπορ, αλλά στ 41' ο ίδιος παίκτης με εκτέλεση πέναλτι έκανε το 1-0 για τους Άγγλους.

Με τν ίδιο τρόπο απάντησε όμως και η Μάριμπορ, που ισοφάρισε στο 43'. Ο ΜακΚάν έκανε πέναλτι και αποβλήθηκε ο Κάρσον απέκρουσε την εκτέλεση του Μεζγκά αλλά στην επαναφορά ο άσος της Μάριμπορ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η Μάριμπορ έκανε το 2-1 στο 59ο λεπτό με όμορφο πλασέ του Φιλίποβιτς, ενώ στο 74' και η Μάριμπορ έχασε τον Μερτέλι με κόκκινη κάρτα. Στο 89ο λεπτό ο Φόρτσιουν έχασε μοναδική ευκαιρία και στο 90ο σκόραρε αλλά το γκολ του ακυρώθηκε.

ΜΑΡΙΜΠΟΡ: Χαντάνοβιτς, Ραΐσεβιτς, Βιλέρ, Αργκούς, Φιλίποβιτς, Μίλετς, Μεζγκά (81' Τσρνιτς), Μέρτελι, Ταβάρες (77' Τσβιγιάνοβιτς), Φάγιτς (85' Μεντί), Μποχάρ.

ΓΟΥΙΓΚΑΝ: Κάρσον, Ρόνιε, Περχ, Μπένετ, ΜακΚαν, Γκόμεζ, ΜακΜάναμαν (46' Γουότσον), ΜακΆρθουρ (77' Μπόις), Εσπινόζα, Πάουελ (64' Φόρτσιουν), Μποσεζούρ.

ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ-ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ: 2-0
Γήπεδο: Γιαν Μπρεϊντελστάντιον

Αυτοκτόνησε η Ζούλτε Βάρεγκεμ που ήθελε νίκη ή ισοπαλία για να περάσει και τελικά έχασε από την αδιάφορη Ρούμπιν Καζάν με 2-0 κι έμεινε εκτός.

Κακό το πρώτο μέρος, με τις δύο ομάδες να μην πιέζουν και το σκορ να μένει στο 0-0.

Στο 52ο λεπτό ο Αζάρ αστόχησε από ιδανική θέση, όπως έκανε και ο Μαλαντά στο 66'. Τελικά στο 79ο λεπτό ο Νάτσο με πέναλτι έκανε το 1-0 για τους Ρώσους και στο 85' ο Ροντόν διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ: Μποσούτ, Ντε Φο, Κόλπερτ, Ντουπλούς (81' Νέσενς), Νταέν, Κουμς, Αζάρ, Σκούλασον, Κόντε (81' Κάσερες), Μαλαντά, Σιλά.

ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ: Αρλάουσκις, Κουζμίν, Μαβινγκά (86' Ντζαλίλοφ), Μαρκάνο, Σέζαρ Νάβας, Σαρόνοφ, Αμπίσοφ (46' Ροντόν), Κούλικ (66' Κίσλιακ), Νάτσο, Μβιλά, Μουκαμετσίν.

Keywords
Τυχαία Θέματα