Έρευνα για τα επεισόδια στη Στουτγκάρδη

20:34 9/3/2015 - Πηγή: AEK365

Χιλιάδες ευρώ ζημιά, 16 τραυματίες αστυνομικοί και 1 τραυματισμένο άλογο. Αυτός είναι ο απολογισμός των επεισοδίων την περασμένη Παρασκευή (06/03) ανάμεσα σε χούλιγκανς και στην αστυνομία μετά το ματς με τη Χέρτα (0-0).
Περίπου 80 μασκοφόροι χούλιγκανς επιτέθηκαν και αιφνιδίασαν τις αστυνομικές δυνάμεις, ενώ για τα διαλυθεί το πλήθος χρειάστηκε να πέσουν προειδοποιητικές βολές στον αέρα. Παρά το γεγονός ότι είχαν δώσει το παρών στο γήπεδο, ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Όλεφ Πέτερσεν τους διαχώρισε. «Αυτοί ήταν βίαιοι εγκληματίες και δεν έχουν τίποτα κοινό με τους οπαδούς», σχολίασε.

Όπως έγινε γνωστό και πριν το ματς υπήρξαν προβλήματα, καθώς σύμφωνα με την αστυνομία 150 οπαδοί είχαν πάει με άγριες διαθέσεις και προσπάθησαν να επιτεθούν σε εκείνους της Χέρτα πριν το ματς, χωρίς να τα καταφέρουν. Οι οπαδοί της Στουτγκάρδης, μάλιστα, στη συνέχεια διαχώρησαν τη θέση τους από τα επεισόδια, ενώ οι αρχές προχώρησαν στη σύσταση ειδικής ομάδας, που θα ερευνήσει το συμβάν, κάνοντας και χρήση των βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα