Ντι Ματέο: Δύσκολη η πρόκριση

20:15 9/3/2015 - Πηγή: AEK365

Στην «τέλεια μέρα» πρέπει να βρεθεί η Σάλκε, προκειμένου να καταφέρει να επικρατήσει της Ρεάλ μέσα στο «Μπερναμπέου» και να κάνει την "ανατροπή" στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ, σύμφωνα με τον Ρομπέρτο Ντι Ματέο.

Οι Μαδριλένοι υποδέχονται τους «βασιλικούς μπλε» στη ρεβάνς του 2-0 του Γκελζερκίχεν, με τον τεχνικό των Γερμανών να δηλώνει ότι η ομάδα του, υπό προϋποθέσεις, μπορεί να κάνει την "ανατροπή".

«Για να καταφέρουμε να κοντράρουμε μια ομάδα σαν τη Ρεάλ, πρέπει να βρεθούμε στην τέλεια μέρα και αντίστοιχα οι αντίπαλοί μας να μην είναι στα καλύτερά τους. Μόνο

έτσι θα μπορέσουμε να κάνουμε την "ανατροπή"», ήταν τα λόγια του Ιταλού προπονητή που, στη συνέχεια, τόνισε ότι στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι αδύνατο, αναφερόμενος στον τελικό του 2012, όταν κατέκτησε το τρόπαιο με την Τσέλσι κόντρα στην Μπάγερν.

«Έχουμε μια καλή ομάδα, με παίκτες που θέλουν να γίνονται καλύτεροι μέρα με τη μέρα και δουλεύουν συνεχώς. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, καθώς ξέρω ότι οι ποδοσφαιριστές μου θα τα δώσουν όλα κόντρα στη Ρεάλ. Τίποτα δεν είναι αδύνατο στο ποδόσφαιρο και η εμπειρία μου με την Τσέλσι το επιβεβαιώνει. Δεν ξέρω πόσο βοηθά τους παίκτες μου ατομικά, αλλά εμένα ο τελικός με την Τσέλσι με βοήθησε πολύ στο να προετοιμάσω την ομάδα μου καλύτερα για το παιχνίδι της Τρίτης», είπε ο 44χρονος, που στο τέλος μίλησε για την εμπειρία του στο Champions League, επισημαίνοντας ότι τα πάντα είναι διαφορετικά στην Ευρώπη απ' ότι στα εγχώρια πρωταθλήματα.

«Έχω αγωνιστεί στο Champions League ως παίκτης και αργότερα έχω αποκτήσει εμπειρία ως προπονητής. Υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ του Champions League και των εγχώριων πρωταθλημάτων. Όλες οι ομάδες παίζουν διαφορετικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη και διαφορετικό στη χώρα τους. Ακόμη και η ατμόσφαιρα στο γήπεδο είναι τελείως διαφορετική», κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα