Γκαρσία: Στόχος η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ

20:03 9/3/2015 - Πηγή: AEK365

Οι «τζιαλορόσι» βρίσκονται στη δεύτερη θέση και σήμερα (9/3) ίσως βρεθούν 11 βαθμούς μακριά από την κορυφή, εάν η Γιουβέντους νικήσει τη Σασουόλο, με τις Σαμντόρια, Λάτσιο, Φιορεντίνα και Νάπολι να... καραδοκούν από πίσω της.

Ο Ρούντι Γκαρσία, παρότι στο παρελθόν δήλωσε αρκετές φορές πως η ομάδα του θα πάει για το πρωτάθλημα, έπειτα από τις συνεχόμενες ισοπαλίες, φέρεται πως αποσύρεται από τη διεκδίκησή του, επικεντρώνοντας όλο το ενδιαφέορν πλέον στην πρόκριση του Champions League

της νέας σεζόν.

«Βασικός στόχος είναι το Champions League. Είμαστε δεύτεροι και θέλουμε να μείνουμε εκεί, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να αποδίδουμε καλύτερα από ό,τι χθες (8/3)», ανέφερε αρχικά.

«Περιμένω πολλά περισσότερα, τόσο από παίκτες ατομικά, όσο κι από την ομάδα, διότι ξέρω για τι είναι ικανός ο κάθε παίκτης. Η ομάδα και το τεχνικό επιτελείο της είναι ενωμένα. Είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσουμε στην ομάδα πως πρέπει να τα πάμε καλύτερα κι έχουμε την ευκαιρία να το κάνουμε αυτά τώρα», συμπλήρωσε μεταξύ άλλων.

Υπενθυμίζεται πως η Ρόμα παραμένει στο Europa League, όπου θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στους «8» απέναντι στη Φιορεντίνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα