«Εκμεταλλευτήκαμε τη νευρικότητα του αντιπάλου»

20:51 20/11/2011 - Πηγή: AEK365

Το πρώτο «διπλό» πέτυχε η Ξάνθη στην φετινή Σούπερ Λίγκα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα κάτι που ευχαριστήθηκε απόλυτα ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο τεχνικός των «Ακριτών» τόνισε πως η νευρικότητα και τα λάθη των αντιπάλων ήταν καθοριστικά για την έκβαση του αγώνα ενώ αφιέρωσε τη νίκη στον κόσμο της ομάδας.

«Θέλω να αφιερώσω τη νίκη στους φιλάθλους της ομάδας μας που ξεκίνησαν να έρθουν μέχρι εδώ και τους γύρισαν πίσω. Κρίμα που δεν είδαν αυτήν τη νίκη και το αποτέλεσμα που τόσο χρειαζόμασταν. Σε προηγούμενα ματς εκτός έδρας είχαμε

φτάσει κοντά στη νίκη, αλλά από ατυχία δεν τα καταφέρναμε. Απόψε δεν ήμασταν πολύ ποιοτικοί, αλλά σίγουρα εμφανιστήκαμε πιο δυνατοί και συγκεντρωμένοι από άλλες φορές και εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που μας δόθηκαν.


Αντιμετωπίσαμε μια καλή ομάδα που μας απείλησε κυρίως από στημένες φάσεις. Θέλαμε να το αποφύγουμε, αλλά έγιναν πολλά φάουλ. Εμείς από την πλευρά μας, όσο περνούσε η ώρα γινόμασταν και καλύτεροι. Εκμεταλλευτήκαμε τη νευρικότητα του αντιπάλου και μπορούσαμε να πετύχουμε και τρίτο γκολ. Συγχαρητήρια στα παιδιά που δούλεψαν πολύ σήμερα και δικαιούνταν τη νίκη και για τις προηγούμενες εμφανίσεις που είχαν πραγματοποιήσει. Θέλουμε στη συνέχεια να είμαστε ήρεμοι για να προωθήσουμε αρκετά νέα παιδιά. Μακάρι να νικήσουμε και το επόμενο παιχνίδι για να είμαστε ακόμα πιο άνετοι στη συνέχεια» δήλωσε χαρακτηριστικά ο νεαρός τεχνικός.

Keywords
Τυχαία Θέματα