« Έχουμε πρόβλημα στο σκοράρισμα»

21:10 20/11/2011 - Πηγή: AEK365

Φανερά απογοητευμένος ο Στέφαν Ντεμόλ τόνισε πως ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων κάτι που τους στοιχίζει. Ο Βέλγος τεχνικός τόνισε πως η εικόνα της ομάδας του δεν ήταν τόσο άσχημη όσο φαίνεται αλλά δεν μπόρεσαν να αποφύγουν την ήττα.

«Αυτή είναι η πρώτη ήττα στους Ζωσιμάδες μετά από 17 μήνες που είμαι εδώ και το πρώτο πολύ άσχημο αποτέλεσμα κι αυτό δεν είναι καλό. Η ομάδα δεν ήταν σε πολύ κακή μέρα, ωστόσο δεν θα πω ότι ήμασταν αρκετά καλοί για να κερδίσουμε. Αν δούμε το ματς, προσπαθήσαμε από την αρχή ως το τέλος. Όσον αφορά τη σημερινή μέρα η τύχη μας γύρισε την

πλάτη. Εμείς πρέπει να δούμε το παιχνίδι και να αναλύσουμε τι πήγε και τι δεν πήγε καλά. Δεν είναι μόνο ότι μας έλλειψε η τύχη. Πρέπει να κοιταχτούμε στον καθρέφτη και να αναλύσουμε τι μπορούμε να κάνουμε πολύ καλύτερα. Συγχαρητήρια για τη νίκη της Ξάνθης» δήλωσε ο Ντεμόλ αρχικά και συνέχισε:

«Η Ξάνθη έκανε 3 σουτ στο τέρμα μας. Ο Φέγκρους απέκρουσε ένα στην κλειστή του γωνία. Το δεύτερο δεν ξέρω αν προηγήθηκε φάουλ, αλλά έφερε το γκολ και στο τρίτο σουτ έγινε μια καραμπόλα και μπήκε το 2ο γκολ. Εμείς είχαμε το δοκάρι του Μπακαγιόκο, είχαμε επικίνδυνες σέντρες από δεξιά, κεφαλιά του Κώτσιου και στο β' ημίχρονο προσπαθήσαμε να κάνουμε ευκαιρίες, αλλά δεν βρήκαμε τις λύσεις. Είναι προφανές ότι με αυτήν την ήττα αισθανόμαστε πολύ άσχημα για το αποτέλεσμα, αλλά δεν ήταν πολύ άσχημη η εικόνα. Έχουμε πρόβλημα στο σκοράρισμα, ενώ δημιουργούμε φάσεις. Δεν έχουμε καλά τελειώματα. Σήμερα και από άξονα και από τις πλευρές δημιουργούσαμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα