«Έμφραγμα» στο τέλος

00:05 15/12/2011 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE-11ος ΟΜΙΛΟΣ- 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΦΟΥΛΑΜ-ΟΝΤΕΝΣΕ: 2-2

ΓΗΠΕΔΟ: «Κρέιβεν Κότατζ»

Ιδανική «αυτόχειρας» έγινε η Φούλαμ, αφού έμεινε στο ισόπαλο 2-2 με την Οντένσε στο «Κρέιβεν Κότατζ» τερματίζοντας στην 3η θέση του 11ου ομίλου με οκτώ βαθμούς. Η Οντένσε απείλησε στο 22' με τον Γκίσλασον να αστοχεί σε κεφαλιά μετά από φάουλ του Καντρί, ενώ στο 25' η Φούλαμ άγγιξε το 1-0 όταν ο Ντέμπσεϊ βρέθηκε τετ α τετ με τον Βέσελς μετά από πάσα του Μπέρντ

αλλά ο Σόρενσεν απομάκρυνε προ της τελικής γραμμής. Η Φούλαμ πήρε προβάδισμα στο 27' όταν Φρέι και Ζαμόρα έπαιξαν το ένα-δύο και ο δεύτερος γύρισε την μπάλα στην μικρή περιοχή, όπου ο Ντέμπσεϊ με δεξί σουτ νίκησε τον Βέσελς. Οι Λονδρέζοι «ζευγάρωσαν» τα τέρματα τους στο 32' όταν ο Ντεμπελέ τροφοδότησε τον Φρέι, ο οποίος με πλασέ έκανε το 2-0. Η Οντένσε έχασε καλή ευκαιρία στο 39' όταν ο Μεντί πάσαρε στον Χογκ που σούταρε από την μικρή περιοχή, αλλά ο Έθεριντζ έδιωξε σε κόρνερ. Η Φούλαμ άγγιξε το τρίτο γκολ στο 55' όταν ο Ντέμσεϊ τροφοδότησε τον Ζαμόρα που σούταρε άουτ από την μικρή περιοχή, ενώ στο 62' ο Φρέι εκτέλεσε φάουλ με τον Βέσελς να μπλοκάρει. Οι Δανοί μείωσαν στο 64' όταν ο Σόρενσεν πάσαρε στον Αντρέασεν, ο οποίος με δεξί σουτ από το ύψος του πέναλτι νίκησε τον Έθεριντζ, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1. Η Οντένσε έκανε την «κηδεία» στο 90+3' όταν ο Γκίλσαλον σέντραρε από τα δεξιά για τον Φολ, ο οποίος με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

ΦΟΥΛΑΜ: Έθερινντζ, Κέλι, Χάγκελααντ, Χιούζ, Μπρίγκς, Φρέι, Γκρέκοφ, Μπέρντ, Ντέμπσεϊ (72' Νταφ), Ντεμπελέ, Ζαμόρα (89' Ορλάντο).

ΟΝΤΕΝΣΕ: Βέσελς, Ρούντ, Αντρέασεν, Ουτάκα, Ρεγκίνιουσεν, Φολκ (79' Φολ), Σόρενσεν, Γκίσλασον, Μεντί (86' Τζεμπά-Τζεμπά), Καντρί (69' Γιόχανσον), Χογκ.

ΒΙΣΛΑ ΚΡΑΚΟΒΙΑΣ-ΤΒΕΝΤΕ: 2-1

ΓΗΠΕΔΟ: «Χέρικα Ρειμανά»

Την πρόκριση της στους «32» πανηγύρισε η Βίσλα Κρακοβίας στο «Χέρικα Ρειμανά», αφού επικράτησε με 2-1 της Τβέντε τερματίζοντας στην 2η θέση με εννέα βαθμούς, ενώ οι Ολλανδοί πήραν την 1η θέση με δεκατρείς βαθμούς. Η Βίσλα άνοιξε το σκορ στο 12' όταν ο Μέλικσον εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά για τον Γκάργκουλα, ο οποίος με αριστερό σουτ από την μικρή περιοχή νίκησε τον Μάρσμαν. Οι Πολωνοί απείλησαν ξανά στο 18' με τον Γένκοφ να σουτάρει άουτ από την μικρή περιοχή, ενώ στο 25' άγγιξαν το 2-0 όταν ο Μέλικσον τροφοδότησε τον Γκάργκουλα που πλάσαρε τον Μάρσμαν αλλά ο Μπούις έδιωξε προ της τελικής γραμμής. Η Τβέντε απείλησε στο 30' όταν ο Τσαλντί σούταρε άουτ από την μικρή περιοχή, ενώ στο 33' η Βίσλα έχασε καλή ευκαιρία όταν ο Γιρτσάκ σούταρε άουτ από την μεγάλη περιοχή. Οι Ολλανδοί ισοφάρισαν στο 40' όταν ο Λάνζαατ σέντραρε από τα αριστερά για τον Ντε Γιόγκ, ο οποίος με ανάποδο ψαλιδάκι από το ύψος του πέναλτι νίκησε τον Παρέικο για το 1-1. Οι γηπεδούχοι πήραν νέο προβάδισμα στο 46' όταν ο Γιρτσάκ σέντραρε από τα δεξιά για τον Γένκοφ, ο οποίος με δεξί σουτ από την μικρή περιοχή έκανε το 2-1. Η Τβέντε άγγιξε την ισοφάριση στο 53' όταν ο Γιάνσεν τροφοδότησε τον Τσαλντί που βρέθηκε

Keywords
Τυχαία Θέματα