Λύγισε η ΑΕΚ στο Βουκουρέστι

00:00 15/12/2011 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE- 10ος ΟΜΙΛΟΣ- 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΤΕΑΟΥΑ- ΑΕΚ: 3-1
Γήπεδο: Εθνικό στάδιο Βουκουρεστίου
Η ΑΕΚ το πάλεψε όσο μπορούσε μέσα στο Βουκουρέστι, ωστόσο λύγισε και ηττήθηκε με 3-1 από τη Στεάουα, η οποία πήρε και την πρόκριση.
Η ΑΕΚ είχε την πρώτη καλή φάση

του αγώνα στο 14ο λεπτό με τον Ντε Κλερ να κάνει τη σέντρα και τον Πιντάδο να πιάνει την κεφαλιά, με τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ. Από τη μεριά της η Στεάουα απάντησε στη φάση της ΑΕΚ στο επόμενο λεπτό, με τον Τανάσε να πιάνει δυνατό σουτ και τον Μέγκρι να διώχνει εντυπωσιακά.
Η ΑΕΚ είχε ακόμη μια καλή φάση στο 35ο λεπτό με τον Ταταρουσάνου να αποκρούει ασταθώς το φάουλ του Χόφλαντ και στη συνέχεια ο ο Γκαρσία από πλεονεκτική θέση, άργησε να κάνει το πλασέ.
Οι Ρουμάνοι μπήκαν πιο δυνατά στην επανάληψη και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 55ο λεπτό με το πέναλτι του Ρουσέσκου. Το πέναλτι έκανε ο Μουρίγιο πάνω στον Νίκολιτς.
Η ΑΕΚ ωστόσο ισορρόπησε το ματς στη συνέχεια και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 61'. Ο Δημητρίου έκανε τη σέντρα και ο Πιντάδο ε κεφαλιά έκανε το 1-1.
Ωστόσο η Στεάουα πίεσε στη συνέχεια και κατάφερε να κάνει το 2-1 με την κεφαλιά του Νίκολιτς μετά από κόρνερ του Μπραντάν στο 70ο λεπτό.
Ο Νίκολιτς ήταν εκείνος που έκανε το τελικό 3-1 στο 85ο λεπτό με συρτό σουτ.
ΣΤΕΑΟΥΑ: Ταταρουσάνου, Εμεγκάρα (64' Μαρτίνοβιτς ), Ίλιεφ, Λατοβλεβίτσι, Άλβες, Μπραντάν, Τανάσε, Πρεπελίτα (67' Τάτου), Μπουρκεάνου, Ρουσέσκου (79' Μπιτσφάλβι), Νίκολιτς.
ΑΕΚ: Νέγκρι, Χόφλαντ, Μουριγιο, Ντε Κλερ, Φαν Ντάικ (72' Κίνγκσλεϊ), Λίνσεν, Γκαρσία, Γκόμες, Δημητρίου, Πρίσο, Πιντάδο (76' Μυτίδης).


ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΪΦΑ- ΣΑΛΚΕ: 0-3
Γήπεδο: Κιριάτ Ελιεζέρ
Η Μακάμπι Χάιφα ηττήθηκε μέσα στην έδρα της από την αδιάφορη Σάλκε με 3-0 και έμεινε εκτός συνέχειας, παρότι είχε την τύχη στα χέρια της.
Η Σάλκε μπήκε πολύ δυνατά στα πρώτα λεπτά και ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 7ο μόλις λεπτό. Ο Μαρικά έφυγε στην πλάτη της άμυνας των Ισραηλινών, προσπάθησε να κόψει για τον Ντράξλερ, αλλά ο Μπουλιάτ έστειλε κατά λάθος τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του στην προσπάθειά του να απομακρύνει.
Η Μακάμπι παρότι ήθελε ένα καλό αποτέλεσμα προκειμένου να πάρει την πρόκριση εμφανίστηκε κατώτερη των προσδοκιών.
Οι Ισρηλινοί είχαν τη μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 73ο λεπτό, ωστόσο ο Κάταν αστόχησε σε πέναλτι κι έτσι η Σάλκε πήρε τη νίκη. Και αφού η Μακάμπι δε μπόρεσε να σκοράρει η Σάλκε έκανε το τελικό 2-0 στο 84ο λεπτό με τον Μαρικά. Το τελικό 3-0 έγραψε στις καθυστερήσεις του ματς ο Βίεγκελ.
ΜΑΚΑΜΠΙ: Σαράνοφ, Φαλάχ, Τβάθα, Μπουλιάτ, Μεσουμάρ, Γιαχάγια (80' Τουργκαμάν), Βερέντ (65' Αζριέλ), Γκολάσα, Ντβαλισβίλι (56' Γιαμπόλσκι), Αμάσα, Κάταν.
ΣΑΛΚΕ: Χίλντεμπραντ, Εσκουδέρο, Χέβεντες (58' Σαμπάχ), Μέτζελντερ, Ουτσίντα, Μπαουμγιόχαν, Χέγκερ, Χουράδο (85' Λάνγκλιτζ), Μόριτζ, Ντράξλερ (65' Βίεγκελ), Μαρικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα