Το απόλυτο για Άντερλεχτ

00:00 15/12/2011 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE- 12ος ΟΜΙΛΟΣ- 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ- ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ: 5-3
Γήπεδο: Κονστάντ Βάντεν Στοκ
Παρότι βρέθηκε να χάνει από τη Λοκομοτίβ, η Άντερέχτ πήρε τη νίκη με 5-3 κι έκανε έτσι το απόλυτο. Έτσι μετά τη Ζενίτ που πέρσι στον όμιλο της ΑΕΚ μάζεψε 18 βαθμούς και η πρωτοπόρος του φετινού ομίλου της «Ένωσης» πετυχαίνει το ίδιο.
Η Λοκομοτίβ κατάφερε να πάει κεφάλι στο σκορ στο 21ο λεπτό, καθώς ο Ιγκνάτιεφ κατέβασε πανέμορφα τη μπάλα μετά από γέμισμα

του Ιβάνοφ και με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Προτό κι έκανε το 1-0.
Η Άντερλεχτ ανασυγκροτήθηκε μετά από αυτό το γκολ και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 33'. Ο Σαφάρι έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Κλιέσταν κατέβασε και με όμορφο σουτ νίκησε τον Αμελτσένκο.
Οι Βέλγοι ανέβασαν κι άλλο τον ρυθμό τους στη συνέχεια και γύρισαν το ματς πριν από τη λήξη του πρώτου μέρους. Συγκεκριμένα στο 41ο λεπτό ο Σουάρες ταλαιπώρησε τον Ντα Κόστα, έκανε το γύρισμα στην περιοχή και ο Κανεσίν με πλασέ πρόλαβε τον Ρώσο γκολκίπερ κι έκανε το 2-1.
Η Άντερλεχτ μπήκε πάρα πολύ δυνατά στην επανάληψη κι έκανε το 3-1 στο 57ο λεπτό με την κεφαλιά του Βασιλέφσκι μετά και από την άστοχη έξοδο του Αμελτσένκο. Το 4-1 για τη Βέλγικη ομάδα έγινε στο 61' με την κεφαλιά του Σουάρες μετά από σέντρα του Γιοβάνοβιτς από τα αριστερά. Ο Σίτσεφ μείωσε σε 4-2 στο 69ο λεπτό με πέναλτι, ενώ ο Ζιλέ στο 78ο λεπτό έκανε το 5-2.
Η Λοκομοτίβ έμεινε με 10 παίκτες στο 83ο λεπτό καθώς αποβλήθηκε ο Ιβάνοφ, αλλά μείωσε στο 89ο λεπτό με τον Σίτσεφ σε 5-3.
ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ: Προτό, Σαφάρι, Γιουχάζ, Βασιλέφσκι, Ζιλέ (81' Μπαντιμπάνγκα), Κουγιάτ, Μάρετσεκ, Κλιέσταν, Κανεσίν (88' Ντε Σούτερ), Γιοβάνοβιτς, Σουάρες (73' Μποκανί).
ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ: Αμελτσένκο, Ίλιτς, Ντα κόστα, Ιβάνοφ, Ντούριτσα, Σαπατέρ, Γκλουσάκοφ, Ιγκνάτιεφ, Τορμπίνσκι (46' Οζντόεφ), Μιντσένκο (46' Σίτσεφ), Μαϊκόν (55' Καϊσέδο).

Keywords
Τυχαία Θέματα