«Κιτρινόμαυρα» εγκαίνια!

23:00 14/12/2011 - Πηγή: AEK365

Μέσα σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της αίθουσας πυγμαχίας της ΑΕΚ, στην οποία οι «κιτρινόμαυρες» μπουνιές θα μπορούν επιτέλους να προπονηθούν στον δικό τους χώρο μέσα στο «σπίτι» τους , τη Νέα Φιλαδέλφεια. Η μέρα ήταν σημαντική για όλους όσους έχουν δουλέψει όλο αυτό το διάστημα για να μπορούν να παρουσιάσουν αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα. Αξίζει να σημειωθεί πως έφοροι, παίκτες, αλλά και οπαδοί ήταν υπερήφανοι, όχι μόνο για το γεγονός

πως θα μπορούν πλέον να έχουν τον δικό τους χώρο, αλλά γιατί όλο αυτό είναι προσπάθεια δική τους, από την πρώτη μέχρι την τελευταία πινελιά.

Την «κιτρινόμαυρη» αυτή βραδιά τίμησαν ο Κώστας Σταματιάδης, ο οποίος μάλιστα έχει βοηθήσει αρκετά τα παιδιά, η γενική διευθύντρια της Ερασιτεχνικής, Ελπίδα Στεβή, η οποία έγινε αποδεκτή με μεγάλο ενθουσιασμό, λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε τώρα τελευταία. Εκεί ήταν η μπασκετική ΑΕΚ, με τον Νίκο Γεωργατζόγλου, το τμήμα στίβου, με τον Δημήτρη Σταματιάδη. Ενώ ο Φάνης Τσαούσης ήταν αυτός που εκπροσώπησε την ομάδα χάντμπολ. Από εκεί και πέρα το «παρών» έδωσαν ο ταμίας της Ερασιτεχνικής, Κώστας Κωλέτης, ο έφορος του σκακιστικού τμήματος, Χρήστος Πιλάλης, η προπονήτρια των Ακαδημιών του χάντμπολ, Ράνια Καραγιάννη, αλλά και ο έφορος, Γιώργος Τριανταφύλλου.

Όλοι οι ιθύνοντες της Ένωσης ευχαρίστησαν όλο τον κόσμο που βρέθηκε εκεί και ευχήθηκε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να πανηγυρίσουν όλοι μαζί αρκετές διακρίσεις και μετάλλια.

Keywords
Τυχαία Θέματα