Έκανε «σεφτέ» με Ρούνεϊ

00:15 19/10/2011 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE 3ος ΟΜΙΛΟΣ-3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΟΤΕΛΟΥΛ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: 0-2
ΓΗΠΕΔΟ: «Σταντιονούλ Νάσιοναλ Αρίνα»
Την πρώτη της φετινή νίκη στον 3ο όμιλο του Champions League σημείωσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού επικράτησε με 2-0 της Οτελούλ στην «Σταντιονούλ Νάσιοναλ Αρίνα» με δύο γκολ

του Ρούνεϊ, φθάνοντας τους πέντε βαθμούς. Η Οτελούλ παραλίγο να προηγηθεί στο 15' όταν ο Αντάλ πάσαρε στον Νεάγκου που σούταρε από την μικρή περιοχή, όμως ο Λίντεγκααρντ έδιωξε σε κόρνερ. Οι γηπεδούχοι απείλησαν ξανά στο 19' με τον Σαλαγκεάνου να αστοχεί σε κεφαλιά, μετά από σέντρα του Κοστίν από τα δεξιά ενώ στο 24' η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απάντησε όταν ο Άντερσον πάσαρε στον Ρούνεϊ, ο οποίος σούταρε άστοχα από την μικρή περιοχή. Η Οτελούλ «άγγιξε» το 1-0 στο 27' όταν ο Νεάγκου τροφοδότησε τον Φιλίπ, ο οποίος πλάσαρε άστοχα τον Λίντεγκααρντ. Η Μάντσεστερ απείλησε στο 33' όταν ο Νάνι σούταρε άουτ από την μικρή περιοχή ενώ στο 38'παραλίγο να προηγηθεί όταν ο Βαλέντσια πάσαρε στον Ρούνεϊ, ο οποίος πλάσαρε τον Γκράνοβατς αλλά ο Ράπα απομάκρυνε προ της τελικής γραμμής και το 0-0 παρέμεινε. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν ξανά στο 49' όταν ο Νάνι γύρισε στον Κάρικ που έπιασε το γυριστό σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Γκράνοβατς. Η Οτελούλ απείλησε στο 55' με τον Πουνόσεβατς να σουτάρει άουτ από την μεγάλη περιοχή, ενώ στο 63' η Μάντσεστερ «άγγιξε» το προβάδισμα όταν ο Νάνι τροφοδότησε τον Ρούνεϊ που σούταρε άουτ από το ύψος του πέναλτι. Η Μάντσεστερ πήρε προβάδισμα στο 64' όταν ο Ρούνεϊ κέρδισε πέναλτι από τον Κοστίν, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος κάνοντας το 0-1. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες στο 67' λόγω αποβολής του Βίντιτς, ενώ στο 72' οι Ρουμάνοι παραλίγο να ισοφαρίσουν αλλά ο Αντάλ σούταρε άουτ από το ύψος του πέναλτι. Η Οτελούλ «άγγιξε» το 1-1 στο 74' όταν ο Φιλίπ γύρισε την μπάλα στον Πουνόσεβατς, ο οποίος σούταρε άουτ από το ύψος του πέναλτι. Οι γηπεδούχοι έμειναν και αυτοί με δέκα παίκτες στο 87' λόγω αποβολής του Περεντζίγια, ενώ στο 89' η Μάντσεστερ είχε δοκάρι σε σουτ του Νάνι από τα 25 μέτρα. Οι «μπέμπηδες» σφράγισαν την νίκη τους στο 90+1'όταν ο Ρούνεϊ κέρδισε πέναλτι από τον Αντάλ, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος διαμορφώνοντας το τελικό 0-2.
ΟΤΕΛΟΥΛ: Γκράνοβατς, Ράπα, Περεντζίγια, Αντάλ, Φρούντζα (83' Ίλιε), Κοστίν, Φιλίπ, Σαλαγκεάνου, Νεάγκου (72' Πένα), Γκιουργκίου, Πουνόσεβατς (87' Βιλιάντι).
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Λίντεγκααρντ, Φάμπιο (76' Τζόουνς), Βίντιτς, Σμόλινγκ, Εβρά, Άντερσον, Κάρικ, Νάνι, Βαλέντσια (71' Έβανς), Ρούνεϊ, Ερνάντες.

Keywords
Τυχαία Θέματα