«Περιμένουμε με αγωνία την απόφαση»

03:40 18/10/2011 - Πηγή: AEK365

Στην γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ μπορεί να περιμένουν με αγωνία την απόφαση της ΕΟΠΕ για πότε θα ξεκινήσει το Πρωτάθλημα της Α1, ωστόσο συνεχίζουν την προετοιμασία σε έντονους ρυθμούς. Ο Απόστολος Οικονόμου θέλει η Ένωση να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου και με δηλώσεις του aek365.gr τόνισε πως περιμένουν με μεγάλη αγωνία την απόφαση. «Εμείς θέλουμε να είμαστε

αισιόδοξοι πως τελικά θα βρεθεί η «χρυσή τομή» και το Πρωτάθλημα θα ξεκινήσει. Ανεβάζουμε ρυθμούς μέρα με τη μέρα, καθώς θέλουμε να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα με τον Ανατόλια. Είναι μια καλή ομάδα, η οποία πέρυσι μας κέρδισε στην Β φάση της διοργάνωσης και δεν θέλουμε να επαναλάβουμε το ίδιο λάθος. Πάντως όλο αυτό που έχει γίνει είναι άσχημο γιατί η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει πολύ νωρίς την προετοιμασία της και οι παίκτριες έχουν αρχίσει να κουράζονται ψυχολογικά».

Από εκεί και πέρα η ΑΕΚ συνεχίζει την προετοιμασία της , με την Μπογιάνα Ντόγκανιτς να μην παίρνει μέρος στην σημερινή προπόνηση. Η Σέρβα ακραία αντιμετώπιζε σύσπαση στον τετρακέφαλο και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η Ένωση θα δώσει ένα φιλικό παιχνίδι την Τετάρτη στις 16:30 με τον Ηρακλή Κηφισιάς στο κλειστό γήπεδο της περιοχής. Στην Ένωση μάλιστα ελπίζουν πως αυτό το ματς θα είναι το τελευταίο φιλικό και από το Σάββατο θα ξεκινήσουν με τις επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα