Σκότωσε μάνα, κόρη και έναν άντρα το Smart στη Πέτρου Ράλλη (ΦΩΤΟ)

11:24 15/10/2014 - Πηγή: AEK365

Τρεις νεκροί και τουλάχιστον τρεις τραυματίες. Αυτός είναι ο τραγικός απολογισμός της «τρελής» κούρσας ενός ασυνείδητου οδηγού που το πρωί της Τετάρτης έσπειρε τον θάνατο στην Πέτρου Ράλλη κοντά στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας Παπαδοπούλου.
Τα θύματα είναι ένα κορίτσι, ηλικίας δέκα ετών, μία τριαντάχρονη γυναίκα και ένας ακόμη άντρας άγνωστης ηλικίας, που σύμφωνα με πληροφορίες αποκεφαλίστηκε από τη σφοδρή σύγκρουση. Οι σοροί των θυμάτων έχουν μεταφερθεί στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.
Από τους τρεις τραυματίες, κρίσιμη είναι η κατάσταση μίας γυναίκας που από το δυστύχημα ακρωτηριάστηκε

και αυτή την ώρα χειρουργείται στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.
Ενας αλλοδαπός βρίσκεται με κατάγματα στο Τζάνειο και ένας ακόμη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με εκδορές.
Η «τρελή» πορεία θανάτου
Με βάση τα όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά, ο οδηγός έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Για υπόθεση δύο λεπτών -όσο θα μπορούσε να περιμένει στο φανάρι μέχρι να γίνει και πάλι πράσινο- έκοψε το νήμα της ζωής τουλάχιστον τριών ανθρώπων με τόσο άδικο τρόπο!
Σύμφωνα με πληροφορίες λίγα λεπτά πριν το φριχτό δυστύχημα, ο οδηγός του Smart είχε συγκρουστεί με ταξί. Στην προσπάθειά του να απομακρυνθεί από το σημείο που έγινε η σύγκρουση ανέπτυξε πολύ μεγάλη ταχύτητα, παραβιάζοντας μάλιστα τον κόκκινο σηματοδότη.
Αμέσως μετά έχασε τον έλεγχο του οχήματος...
Το αυτοκίνητο μάρκας Smart κινούμενο από την Πέτρου Ράλλη προς το Περιστέρι «καρφώθηκε» πρώτα στο περίπτερο. Εκεί βρίσκονταν η άτυχη γυναίκα με την ανήλικη κόρη της, που δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν και σκοτώθηκαν ακαριαία.
Η τρελή κούρσα, όμως, δε σταμάτησε εδώ. Το Smart στη συνέχεια και αφού πρώτα παρέσυρε ένα μηχανάκι, έπεσε πάνω στη στάση λεωφορείου που βρίσκεται ακριβώς δίπλα. Εκείνη την ώρα στο σημείο βρισκόταν αρκετός κόσμος. Ούτε η στάση, ωστόσο, ήταν αρκετή, για να δώσει ένα τέλος στην κούρσα θανάτου του ΙΧ, που αφού έσπειρε τον θάνατο, έπεσε σε παρακείμενο σταθμευμένο όχημα, ενώ προκάλεσε και καραμπόλα τουλάχιστον τριών οχημάτων. Μάλιστα, η Πυροσβεστική απεγκλώβισε τρία άτομα που είχαν παγιδευτεί στα οχήματά τους.
Και μετά από όλα αυτά, ο οδηγός του Smart, βρήκε τη δύναμη να απεγκλωβιστεί μόνος του από το αυτοκίνητό του και σε κατάσταση σοκ να αναζητήσει βοήθεια, καθώς έχει τραυματιστεί. Ομως, ο συγκεντρωμένος κόσμος που είχε πάθει σοκ από το φριχτό δυστύχημα του επιτέθηκε και πήγε να τον λιντσάρει. Σώος απεγκλωβίστηκε και ο συνοδηγός του οδηγού του Smart. Αμεση ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ, ενώ στο σημείο μετέβη και όχημα της Ανακριτικής.
Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν ήταν πέρα για πέρα σοκαριστικές. Συντρίμμια παντού, σπασμένα γυαλιά και πολύ αίμα είχαν γεμίσει την άσφαλτο. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει τι είχε συμβεί. Κανείς δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί το πρωινό της Τετάρτης βάφτηκε με αίμα, γιατί ο ασυνείδητος οδηγός αντί να πατήσει το φρένο πίεσε με δύναμη και νεύρο το γκάζι και για ποιο λόγο τρεις άνθρωποι -ανάμεσά τους και ένα ανήλικο κορίτσι που είχε όλη τη ζωή μπροστά του- έπρεπε να θυσιαστούν με αυτόν τον τρόπο και να αποτίσουν φόρο αίματος στην άσφαλτο. Απαντήσεις για την τραγωδία αναμένεται να δώσει ο ασυνείδητος οδηγός που συνελήφθη και βρίσκεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο.

Πηγή: protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα