Όλο το ξύλο στο Σερβία-Αλβανία (VIDEO)

10:34 15/10/2014 - Πηγή: AEK365

Σοκ προκαλούν οι εικόνες από τον αγώνα Σερβία-Αλβανία, για τα προκριματικά του EURO 2016, με τον αγώνα να διακόπτεται οριστικά εξαιτίας σοβαρών επεισοδίων.
Σε βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, το οποίο τραβήχτηκε από τις εξέδρες, φαίνεται ακριβώς τι συνέβη στο γήπεδο του Βελιγραδίου.
Όλα ξεκίνησαν όταν ένα αεροπλανάκι με τη σημαία της "Μεγάλης Αλβανίας", που περιελάμβανε την Ήπειρο, τη Δυτική Μακεδονία και την Κέρκυρα,

έκανε την εμφάνιση του στο γήπεδο και ο Μίτροβιτς έσπευσε να το κατεβάσει. Τότε οι Αλβανοί διεθνείς επιτέθηκαν στον Σέρβο προσπαθώντας να προστατεύσουν τη σημαία και αμέσως μετά οπαδοί εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο.
Παρότι τα πνεύματα, μεταξύ των παικτών, ηρέμησαν το κλίμα στις εξέδρες ανάγκασε τον Άγγλο διαιτητή Άτκινσον να διακόψει οριστικά το παιχνίδι.
Μόλις ο διαιτητής είπε στους παίκτες να πάνε στα αποδυτήρια, οι Αλβανοί διεθνείς έφυγαν τρέχοντας την ώρα που από τις εξέδρες έπεφταν σκαμπό. Μάλιστα, ο Κολάροφ φαίνεται να μπαίνει μπροστά για να προστατεύσει Αλβανό διεθνή ενώ οπαδός κλωτσά έναν παίκτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα