Λάφερτι: Δεν μπορώ να το πιστέψω

10:58 15/10/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Κάιλ Λάφερτι πέτυχε το δεύτερο γκολ της Βορείου Ιρλανδίας στο 2-0 επί της Ελλάδας και με τη συνολική του απόδοση ψηφίστηκε ο καλύτερος του αγώνα με τον ίδιο να μην το πιστεύει.
Σε δηλώσεις του ο Βορειοϊρλανδός επιθετικός της Νόριτς τόνισε: "Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που συνέβη... Δεν έχω λόγια να περιγράψω την χαρά μου για το τέρμα μου και τη νίκη μας.
Ως ομάδα δουλεύουμε και έχουμε δουλέψει από πριν πολύ σκληρά για να φτάσουμε

σήμερα σε αυτήν την βαθμολογική κατάσταση. Μαζευτήκαμε μια εβδομάδα πριν και κάναμε την δουλειά που έπρεπε στο ματς με τα νησιά Φερόε. Ξέραμε πως θα είχαμε πολύ δύσκολο έργο απόψε όμως προς το ματς. Κόντρα στην Ελλάδα και στην έδρα της τα πράγματα θα ήταν από την αρχή δύσκολα.
Χειριστήκαμε όμως καλά το ματς. Κάναμε αυτά που έπρεπε και στο τέλος πήραμε μια πολύ σπουδαία νίκη δείχνοντας και μια κάποια σχετική... άνεση. Πιστεύουμε πως μπορούμε να περάσουμε στα τελικά του θεσμού. Στείλαμε απόψε ακόμα ένα θετικό μήνυμα για την ομάδα μας και παράλληλα ξεκαθαρίσαμε προς όλες τις ομάδες του ομίλου το τι να περιμένουν από εμάς".
Για την ατομική του απόδοση, ο Λάφερτι δήλωσε: "Ήταν πολύ όμορφο και σημαντικό να σκοράρω ξανά με την Εθνική. Το 3 στα 3 για εμάς όμως είναι πιο σπουδαίο από κάθε τι άλλο. Με χαροποιεί που βοήθησα ώστε να νικήσουμε. Όμως η αποψινή βραδιά δεν είναι για μένα. Είναι για την ομάδα που δούλεψε όλη μαζί, που πήγε πολύ καλά και πήρε το αποτέλεσμα από έναν σπουδαίο αντίπαλο".
Τέλος, για την Εθνική Ελλάδας ο Λάφερτι υποστήριξε πως μπορεί να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει για να προκριθεί αλλά, όπως είπε, πλέον δεν είναι το φαβορί.

Keywords
Τυχαία Θέματα