Δύο και λίγα ήταν…

00:04 5/4/2013 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE- ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ- ΛΑΤΣΙΟ: 2-0
Γήπεδο: Σουκρού Σαράτσογλου

Η Φενέρ ήταν πολύ καλύτερη, είχε 2 δοκάρια και τελικά κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-0 κόντρα στη Λάτσιο. Με 10 από νωρίς η Λάτσιο. Δυσκολεύει η πρόκριση για τους Ιταλούς.

Στο 5ο λεπτό η Φενέρ έφυγε στην αντεπίθεση αλλά ο Σο έκανε τραγικό λάθος και η φάση τελείωσε εκεί, ενώ στο 9' ο Ερνάνες έκανε τη σέντρα, ο Έντερσον έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Βολκάν Ντεμιρέλ ήταν εκεί και μπλόκαρε την μπάλα. Στο 11' ο Έντερ έπεσε στην περιοχή

μετά από σπρώξιμο αλλά ο ρέφερι έδειξε συνεχίζεται, ενώ στο 17' ο Σο έμεινε μόνος με τον Μαρκέτι, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι της Λάτσιο, αφού την είχε βρει και λίγο ο Ιταλός γκολκίπερ. Στο 21' ο Τσάνα έκοψε σωτήρια τον Σο, αλλά στη συνέχεια δεν υπήρξαν άλλες φάσεις.

Το ματς στράβωσε για τη Λάτσιο στο 48' καθώς ο Ονάτζι είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε, ενώ στο επόμενο λεπτό το σουτ του Μεϊρέλες σταμάτησε στο δοκάρι του Μαρκέτι. Στο 50' ο Ερνάνες έκανε το σουτ που κόντραρε κιόλας, αλλά ο Βολκάν δεν ανησύχησε, ενώ στην επόμενη φάση ο Σο αστόχησε εξ επαφής. Στο 55ο λεπτό ο Μαρκέτι έδιωξε το σουτ του Μεϊρέλες με υπερένταση, ενώ στο 59' το σουτ του Καντρέβα έφυγε λίγο άουτ. Στο 69' ο Μαρκέτι έδιωξε όμορφα το γυριστό του Σο, αλλά στο 75' η Λάτσιο λύγισε. Ο Ράντου έκανε ένα βλακωδέστατο χέρι, ο ρέφερι έδωσε το πέναλτι και ο Γουεμπό από τα 11 μέτρα έγραψε το 1-0. οι Τούρκοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 87' μετά από σουτ του Τζίγκλερ η μπάλα έφυγε από τον Μαρκέτι αλλά ο Γουεμπό δεν μπόρεσε να σκοράρει στην επαναφορά. Ωστόσο σε φάση καρμπόν στο 90+1' ο Μαρκέτι έχασε την μπάλα έπειτα από σουτ του Ερκίν και ο Κάιτς εξ επαφής έγραψε το τελικό 2-0.

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ: Βολκάν, Εγκεμέν Κορκμάζ, Γιόμπο, Τζίγκλερ, Γκιονιούλ, Τοπάλ (70' Ερκίν), Μεϊρέλες, Κριστιάν (75' Ουτσάν), Σο (87' Τοπούζ), Κάιτ, Γουεμπό.

ΛΑΤΣΙΟ: Μαρκέτι, Σιανί, Λούλιτς, Ράντου, Έντερσον (61' Λεντέσμα), Ερνάνες (87' Μάουρι), Γκονζάλες, Ονάτζι, Τσάνα, Καντρέβα, Κόζακ (72' Κλόζε)

Keywords
Τυχαία Θέματα