Αθώος ο Ολυμπιακός, αμφισβητείται η επίθεση στον δημοσιογράφο

22:09 4/4/2013 - Πηγή: AEK365

Η δεύτερη επίθεση σε δημοσιογράφο μέσα σε λίγο καιρό στο "Καραϊσκάκη" πέρασε αναίμακτα για τον Ολυμπιακού που αθωώθηκε λόγω αμφιβολιών με την απόφαση της Σούπερ Λιγκας να αμφισβητεί ουσιαστικά το περιστατικό και να μιλάει για ασάφειες στο πως παρουσιάστηκε στον Τύπο. Διαβάστε την εδώ.

Οι "ερυθρόλευκοι" πάντως τιμωρήθηκαν με πρόστιμο 3.200 ευρώ για τη γενικότερη συμπεριφορά των οπαδών του. Παράλληλα, η πειθαρχική επιτροπή της λίγκας απάλλαξε και την ΠΑΕ Άρης

για την καταγγελθείσα (από τον Πανθρακικό) επίθεση στον Δημήτρη Παπαδόπουλο. Το εκπληκτικό είναι πάντως πως η ΑΕΚ τιμωρήθηκε μόνο με επίπληξη.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 27ης αγωνιστικής:

Α) ΠΑΕ ΟΦΗ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή χιλίων πεντακοσίων ευρώ.

Β) ΠΑΕ AEK: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: ποινή επίπληξης.

Γ) ΠΑΕ Βέροια: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: ποινή επίπληξης.

Δ) ΠΑΕ Κέρκυρα: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή επτά χιλιάδων ευρώ.

Ε) ΠΑΕ Αρης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: Απαλλάσσει την εγκαλουμένη από την 4η αποδιδόμενη σ' αυτήν πειθαρχική παράβαση (Δίωξη Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα). Επιβάλλει συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

ΣΤ) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: Απαλλάσσει την εγκαλουμένη από την πειθαρχική παράβαση που περιγράφεται στην υπ' αριθ. πρωτ. 11699/3-4-2013 Πειθαρχική Δίωξη του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα της Ε.Π.Ο. Επιβάλλει συνολική χρηματική ποινή τριών χιλιάδων διακοσίων ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα