«Δουλειά και αφοσίωση για να πάμε μπροστά»

00:22 31/1/2013 - Πηγή: AEK365

Για την εμφάνιση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στον σημερινό αγώνα με αντίπαλο την Εθνική Κροατίας, μίλησε στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας και ο Αλέξανδρος Γούνας. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο διεθνής περιφερειακός:«Πιστεύω ότι μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι μετά από αυτή την εμφάνιση. Ήρθαμε 9-7 με τη χρυσή Ολυμπιονίκη του Λονδίνου και νομίζω πως στο μέλλον, που θα έχουμε και περισσότερο χρόνο να δουλέψουμε κάποια πράγματα,

θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε ακόμα καλύτερα. Είναι πολύ σημαντικό γιατί είμαστε μια νέα ομάδα, με πολύ μικρό μέσο όρο ηλικίας. Θεωρώ ότι με δουλειά και αφοσίωση θα μπορέσουμε να πάμε μπροστά και να ανταγωνιστούμε και αυτές τις μεγάλες ομάδες γιατί, όπως έδειξε και το τελικό σκορ, δεν έχουμε μεγάλη διαφορά από αυτές», δήλωσε αρχικά ο Αλέξανδρος Γούνας και συμπλήρωσε:

«Στόχους τόσο νωρίς δεν μπορούμε να βάλουμε, πάντως σίγουρα πρέπει να βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά και να προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι. Ο σημερινός αγώνας δύσκολα θα μπορούσε να έχει διαφορετική έκβαση, γιατί η Κροατία είναι μια πολύ καλή ομάδα, αλλά πιστεύω ότι είχαμε μια καλή συμμετοχή στο παιχνίδι».

Keywords
Τυχαία Θέματα