Στα προημιτελικά το Ανατόλια

23:00 30/1/2013 - Πηγή: AEK365

Το Ανατόλια επιβεβαίωσε τα προγνωστικά, φτάνοντας στη νίκη με 3-1 (25-16, 17-25, 25-15, 25-13) επί της ΕΑ Λαρίσης στο κλειστό της Νεάπολης, πανηγυρίζοντας την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών.

Οι Θεσσαλονικιές μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν άνετα με 1-0, όμως, στη συνέχεια μάλλον επαναπαύτηκαν και έδωσαν το δικαίωμα στην ομάδα της Λάρισας που αγωνίζεται στην Α2 να «απαντήσει» με την ισοφάριση σε 1-1.

Τελικά, στο 3ο και το 4ο σετ,

το Ανατόλια έδειξε την εμπειρία του, περιόρισε τα λάθη του και πήρε τη νίκη απέναντι στην αξιόμαχη ΕΑΛ που έκανε τη δική της προσπάθεια για την έκπληξη, αλλά δεν τα κατάφερε.

Ο τεχνικός του Ανατόλια, Κώστας Παπαδόπουλος, μετά την επίτευξη του στόχου, είπε: «Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος από το ματς. Προηγηθήκαμε μεν, αλλά συνεχίσαμε με πολλά λάθη και χρειάστηκε να τα περιορίσουμε μετά την ισοφάριση της ΕΑΛ για να φτάσουμε στην πρόκριση. Προσωπικά μόνο αυτό κρατάω από το αποψινό ματς, ότι περάσαμε στον επόμενο γύρο. Πλέον, στρέφουμε το βλέμμα ξανά στο πρωτάθλημα, όπου βασικός στόχος παραμένει η παραμονή».

Από την πλευρά του, ο προπονητής της ΕΑΛ, Πέτρος Πνάκας, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του από την προσπάθεια που κατέβαλαν οι αθλήτριές του: «Το παιχνίδι κρίθηκε καθαρά στην διαφορά εμπειρίας και δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων. Εμείς παλέψαμε όσο μπορούσαμε και στο δεύτερο σετ πιέσαμε λίγο παραπάνω στο σέρβις και ισοφαρίσαμε εκμεταλλευόμενοι την χαλασμένη υποδοχή του Ανατόλια, πήραμε θάρρος και αυτοπεποίθηση, αλλά τελικά δεν έφτανε για να κάνουμε την έκπληξη. Συγχαρητήρια στο Ανατόλια και καλή επιτυχία στη συνέχεια».

ΕΑ Λαρίσης (Πνάκας): Παπαστεργίου, Κουτσογιάννη, Ντιμπουρλιάγκα, Τουσιούδη, Τίκα, Μαδένογλου, Καματσέλου (λ), Κοντονάσιου, Τάση, Καλαμάτα, Καμπέρη, Μπέη.

Ανατόλια (Κώστας Παπαδόπουλος): Βουτσά, Κομλένοβιτς, Κωνσταντινίδου, Τσοπούλου, Παρασκευοπούλου, Οικονομίδου, Σκόνδρα (λ.), Ρεϊζόγλου, Νικολαΐδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα