Θα κριθεί στο «Καμπ Νου»

00:01 31/1/2013 - Πηγή: AEK365

ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΣΠΑΝΙΑΣ- ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

ΡΕΑΛ Μ.-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: 1-1
Γήπεδο: Σαντιάγκο Μπερναμπέου

Στο 1-1 έμειναν Ρεάλ Και Μπαρτσελόνα και θα λύσουν τους λογαριασμούς τους στο Καμπ Νου.

Μόλις στο 2ο λεπτό, ο Κριστιάνο εκτέλεσε υπέροχα το φάουλ λίγο έξω από την περιοχή, αλλά ο Πίντο έδιωξε εξίσου όμορφα, ενώ στο 8' ο Εσιέν έκανε από δεξιά τη

σέντρα, η μπάλα κόντραρε και άλλαξε πορεία, με τον Πίντο να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ. Η Μπαρτσελόνα είχε την πρώτη της καλή στιγμή στο 12', καθώς ο Ινιέστα έβγαλε απίστευτη μπαλιά στον Άλμπα, αλλά εκείνος προσπάθησε να πλασάρει με το εξωτερικό από κοντά κι έστειλε την μπάλα αράουτ. Το ματς είχε τρομερό ρυθμό και στο 20' ο Αλόνσο έπαιξε κάθετα στον Μπενζεμά, ο Γάλλος έκανε τη σέντρα από δεξιά, αλλά ο Ρονάλντο δεν έπιασε για λίγο την κεφαλιά, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό η Μπαρτσελόνα είχε δοκάρι σε πανέμορφη εκτέλεση φάουλ του Τσάβι. Στο 24' ο Καρβάλιο έκανε απίστευτο λάθος, ο Σεσκ έκλεψε κι έστρωσε στον Ινιέστα που έκανε το σουτ αλλά πάνω στη γραμμή έσωσε ο Βαράν, ενώ στο 27' ο Μπενζεμά μόνος με τον Πίντο σούταρε ψηλά άουτ. Η Ρεάλ ανέβασε στροφές και στο 35' ο Εσιέν έβγαλε κάθετα στον Καγεχόν, εκείνος έκανε το γύρισμα στη μικρή περιοχή, αλλά κανείς δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα.

Στο 47' ο Μπενζεμά και ο Ρονάλντο συνδυάστηκαν όμορφα, αλλά το σουτ του Γάλλου με το αριστερό μέσα από την περιοχή, έφυγε άουτ, αλλά στο 50' η Μπάρτσα πήρε το προβάδισμα. Ο Φάμπρεγας βρέθηκε μόνος με τον Λόπες μετά από τσίμπημα του Μέσι και πλάσαρε ιδανικά, καθώς τον κάλυπτε και ο Βαράν που είχε μείνει πίσω από την προηγούμενη φάση. Η Ρεάλ έφτασε κοντά στο γκολ στο 60', καθώς ο Εσιέν έβγαλε όμορφη σέντρα από δεξιά, αλλά η σκαστή κεφαλιά του Ρονάλντο στο 2ο δοκάρι πέρασε μόλις άουτ. Τρία λεπτά μετά, ο Λόπες απέκρουσε το διαγώνιο σουτ του Άλβες από δεξιά, ενώ στο 70' ο Φάμπρεγας αστόχησε, όντας αμαρκάριστος στο ύψος του πέναλτι μετά από γύρισμα του Άλβες από δεξιά. Η Ρεάλ έφερε στα ίσα το ματς σε ανύποπτη στιγμή στο 81', με κεφαλιά του Βαράν μετά από εκτέλεση φάουλ του Οζίλ. Στο 88' η Μπαρτσελόνα θα μπορούσε να πάρει τη νίκη, αλλά ο Λόπες είπε όχι σε σουτ του Άλμπα.

ΡΕΑΛ: Ντιέγκο Λόπες, Εσιέν, Καρβάλιο, Βαράν, Αρμπελόα, Αλόνσο, Κεντίρα, Οζίλ, Καγεχόν (58' Μόντριτς), Κριστιάνο, Μπενζεμά (63' Ιγκουαΐν)

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Πίντο, Άλβες, Πικέ, Πουγιόλ, Αλμπα, Μπουσκέτς, Τσάβι, Φάμπρεγας (85' Τιάγκο), Πέδρο (75' Αλέξις), Μέσι, Ινιέστα

Keywords
Τυχαία Θέματα