«Κοιτάμε μόνο στο μέλλον»

00:17 31/1/2013 - Πηγή: AEK365

Πέρα από τους πρωταγωνιστές του Εθνικού μας συγκροτήματος, δηλώσεις στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας έκανε και ο προπονητής της κορυφαίας ομάδας στον κόσμο Κροατίας.

Ο Ίβιτσα Τούτσακ αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην ανανεωμένη Εθνική Κροατίας και τους στόχους της μέσα στην επόμενη τετραετία μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την ελληνική ομάδα:

«Η Κροατία είναι μια ομάδα με πολλές επιτυχίες τα προηγούμενα έτη.

Ωστόσο, δεν θέλω να κοιτάω στο παρελθόν, αλλά στο μέλλον. Επιθυμώ αυτή η ομάδα να συνεχίσει να αγωνίζεται, ώστε να κερδίζει μετάλλια σε κάθε μελλοντική διοργάνωση. Από την πλευρά μου, θα προσπαθήσω να προωθήσω τους νεότερους παίκτες και να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται. Βασικός μας στόχος είναι σαφώς η επόμενη Ολυμπιάδα, αλλά πριν από αυτό άμεσος σκοπός μας είναι η απόκτηση όσο το δυνατόν περισσότερων μεταλλίων στα μεγάλα τουρνουά υδατοσφαίρισης».

Αναφορικά με την Εθνική μας ομάδα, ο τεχνικός της Κροατίας ανέφερε: «Βλέπω ότι η ελληνική ομάδα είναι πολύ καλή και έχει πολύ μέλλον. Αποτελείται από δυνατούς παίκτες, αλλά εκείνοι που ξεχωρίζουν, είναι φυσικά ο αρχηγός Χρήστος Αφρουδάκης και από τους νεότερους ο Γιάννης Φουντούλης, ο Αλέξανδρος Γούνας, ο Άγγελος Βλαχόπουλος και ο Κωνσταντίνος Γούβης», ενώ ερωτηθείς για τον καλύτερο παίκτη της Εθνικής Κροατίας είπε: «Θεωρώ ότι ο Σούκνο είναι ένας νέος παίκτης με πολλές δυνατότητες».

Keywords
Τυχαία Θέματα