Δεν είναι παιχνιδάκι απόψε!

00:05 3/11/2011 - Πηγή: AEK365

Μαθητικά ελπίδες προκρίσεις έχει ακόμα η ΑΕΚ. Το θέμα είναι κατά πόσο η ομάδα δείχνει έτοιμη και κυρίως ικανή να τις εξαντλήσεις. Απόψε το βράδυ (22.05 aek365.gr/ANT1) η Ένωση υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τη Λοκομοτίβ Μόσχας και κατ' ουσία είναι η τελευταία ευκαιρία που παρουσιάζεται στην Ένωση να διεκδικήσει κάτι καλό στους φετινούς ομίλους του Europa League.

Ένα κίνητρο είναι αυτό για την ΑΕΚ απόψε. Όσο όμως πιστεύουν ότι είναι το μοναδικό, δεν έχουν ιδέα...

Η ΑΕΚ έχει ένα βασικό κίνητρο απόψε - και γενικά έως το φινάλε των ομίλων: Το ευρωπαϊκό της πρεστίζ να παραμείνει υψηλό. Η Ένωση έχει υποχρέωση να διεκδικήσει ως το τέλος κάθε ματς τους βαθμούς, ώστε τα επόμενα χρόνια να εξακολουθεί να παραμένει στους πρώτους γύρους κάθε ευρωπαϊκής σεζόν στους ισχυρούς. Η ευρωπαϊκή της υστεροφημία έχει χαθεί τα τελευταία χρόνια και δεν επιτρέπετε να ισοπεδωθεί... Η συνέχεια του Europa League είναι ανάγκη για την ΑΕΚ να συγκεντρώσει βαθμούς. Μεγάλη ανάγκη...

Για το συγκεκριμένο παιχνίδι ο Κωστένογλου προτίθεται να χρησιμοποιήσει μία ενδεκάδα η οποία ποτέ ξανά δεν έχει αγωνιστεί μαζί! Σύνηθες φαινόμενο για την ΑΕΚ τούτο το πράγμα. Έρχεται όμως το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό κι όσο κι αν λέγετε ότι δεν υπάρχει στο μυαλό κανενός, διαψεύδεται από το γεγονός ότι ο προπονητής άφησε εκτός αποστολής τους Λυμπερόπουλο, Δέλλα, Καφέ, Βάργκας, Καράμπελα προκειμένου να τους έχει έτοιμους για το ντέρμπι της Κυριακής. Εκτός έμεινε τελευταία στιγμή και ο Κάλα, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στον αριστερό δικέφαλο στην προπόνηση της Τετάρτης. Ως εκ τούτου η ΑΕΚ πάει με μία ενδεκάδα στην ουσία ανάγκης. Δηλαδή τον Αραμπατζή κάτω από τα δοκάρια, τον Γεωργέα δεξί και τον Λαγό αριστερό μπακ αντίστοιχα, τον Μανωλά με τον Χέλγκανσον (στο ντεμπούτο του σε επίσημο ματς με την ΑΕΚ), τους Μάκο και Γκέντσογλου (στο 4-2-3-1 της ΑΕΚ), τον Σιαλμά αριστερό εξτρέμ (και ο Λεονάρντο μένει εκτός ενδεκάδας), τον Μπερνς δεξί, τον Χοσέ Κάρλος σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον φουνταριστό που θα είναι ο Μπέλεκ.

Αυτοί οι «11» λοιπόν, μαζί με όσους κληθούν από τον προπονητή να αγωνιστούν ως αλλαγή, καλούνται απόψε το βράδυ να παλέψουν για την ΑΕΚ και το ευρωπαϊκό της πρεστίζ.

Keywords
Τυχαία Θέματα