Με το «στανιό» η Γιουνάιτεντ

23:45 2/11/2011 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE 3ος ΟΜΙΛΟΣ-4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ-ΟΤΕΛΟΥΛ: 2-0

ΓΗΠΕΔΟ: «Ολντ Τράφορντ»

Στην κορυφή του 3ου ομίλου ανέβηκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού νίκησε δύσκολα με 2-0 την Οτελούλ στο «Ολντ Τράφορντ», φθάνοντας τους οκτώ βαθμούς. Η Γιουνάιτεντ απείλησε στο 4' όταν ο Φάμπιο τροφοδότησε τον Μπερμπάτοφ που σούταρε από την μικρή περιοχή, όμως ο Γκράχοβατς

έδιωξε σε κόρνερ. Οι Άγγλοι πήραν προβάδισμα στο 7' όταν ο Μπερμπάτοφ βρήκε τον Τζόουνς που σέντραρε από τα αριστερά για τον Βαλέντσια, ο οποίος με αριστερό πλασέ στο δεύτερο δοκάρι έκανε το 1-0. Η Οτελούλ απείλησε στο 9' όταν ο Αντάλ σέντραρε από τα δεξιά για τον Πένα, όμως η κεφαλιά του έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Ντε Χέα. Η Μάντσεστερ «φλέρταρε» με το δεύτερο γκολ στο 18' όταν ο Ρούνεϊ τροφοδότησε τον Ερνέντες, ο οποίος σούταρε από την μικρή περιοχή αλλά ο Γκράχοβατς έδιωξε σε κόρνερ. Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 25' όταν ο Νάνι πάσαρε στον Ρούνεϊ, αλλά ο Άγγλος σούταρε άστοχα από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής. Η Οτελούλ δεν μπορούσε να ακολουθήσει τον ρυθμό της Γιουνάιτεντ που απείλησε στο 32' όταν Νάνι και Βαλέντσια συνδυάστηκαν άψογα και ο πρώτος τροφοδότησε τον Μπερμπάτοφ, ο οποίος σούταρε άστοχα από την μικρή περιοχή. Οι Ρουμάνοι «άγγιξαν» την ισοφάριση στο 43' όταν ο Γκιουργκίου πάσαρε στον Νεάγκου, ο οποίος σούταρε από την μικρή περιοχή όμως ο Ντε Χέα έδιωξε σε κόρνερ και το 1-0 παρέμεινε. Η Μάντσεστερ έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 48' όταν Τζόουνς και Ερνάντες συνδυάστηκαν όμορφα και ο Μεξικάνος τροφοδότησε τον Μπερμπάτοφ που πλάσαρε από το ύψος του πέναλτι, αλλά ο Γκράχοβατς έδιωξε σε κόρνερ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» «φλέρταραν» με το δεύτερο γκολ στο 58' όταν ο Μπερμπάτοφ τροφοδότησε τον Άντερσον, ο οποίος σούταρε από την μικρή περιοχή όμως ο Κοστίν απομάκρυνε προ της τελικής γραμμής. Η Γιουνάιτεντ απείλησε και στο 64' όταν ο Μπερμπάτοφ πάσαρε στον Ερνάντες που σούταρε από την μικρή περιοχή, όμως ο Γκράχοβατς έδιωξε σε κόρνερ. Η Οτελούλ απάντησε στο 71' όταν ο Σαλαγκεάνου εκτέλεσε φάουλ από τα 15 μέτρα αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Οι Ρουμάνοι «άγγιξαν» την ισοφάριση στο 82' όταν ο Ράπα τροφοδότησε τον Πένα που σούταρε από το ύψος του πέναλτι, όμως ο Ντε Χέα έδιωξε σε κόρνερ. Η Μάντσεστερ «κλείδωσε» την νίκη στο 87' όταν ο Νάνι πάσαρε στον Ρούνεϊ που σούταρε από την μεγάλη περιοχή, και η μπάλα αφού χτύπησε στον Σαργκί και κατέληξε στα δίχτυα του Γκράχοβατς για να διαμορφωθεί το τελικό 2-0.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Ντε Χέα, Τζόουνς, Έβανς (90+1' Φράιερς), Φέρντιναντ, Φάμπιο, Άντερσον (80' Πάρκ), Νάνι, Βαλέντσια, Όουεν (12' λτρ Ερνάντες), Μπερμπάτοφ, Ρούνεϊ.

ΟΤΕΛΟΥΛ: Γκράχοβατς, Ράπα, Αντάλ (61' Λόργκα), Ίλιε (53' Φρούντζα), Κοστίν, Σαργκί, Σαλαγκεάνου, Φιλίπ, Νεάγκου, Γκιουργκίου (81' Παράσιν), Πένα.

Keywords
Τυχαία Θέματα