Βασιλική εμφάνιση...

23:40 2/11/2011 - Πηγή: AEK365

ΛΙΟΝ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: 0-2

ΓΗΠΕΔΟ: Ζερλάν

Με πρωταγωνιστή τον Κριστιάνο Ρονάλντο η Ρεάλ πέρασε με διπλό από το «Ζερλάν» επικρατώντας με 2-0 της Λιόν, αποτέλεσμα που της έδωσε και μαθηματικά την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Οι Μαδριλένοι μπήκαν εξαιρετικά στο ματς και στο 10ο λεπτό βρέθηκαν μια ανάσα από το γκολ όταν ο Μπενζεμά βγήκε τετ α τετ με τον Γιορίς αλλά δεν μπόρεσε να τον πλασάρει.

Στο επόμενο λεπτό ο Κεντίρα έκανε το σουτ από κοντά αλλά και πάλι ο γκολκίπερ της Λιόν είπε «όχι». Τελικά το γκολ ήρθε στο 24' όταν ο Ρονάλντο εκτέλεσε αριστουργηματικά φάουλ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Πορτογάλος δοκίμασε το πόδι του και στο 32' αλλά αυτή τη φορά ο Γιορίς μπλόκαρε. Στα τελευταία λεπτά του ημίχρονο η Λιόν πίεσε αλλά τόσο στο 42' όσο και στο 45' ο Κασίγιας είπε «όχι» στον Γκουρκούφ.

Πρώτη αξιόλογη φάση στην επανάληψη ένα σουτ του Μπενζεμά στο 58' που εξουδετέρωσε ο Γιορίς. Δέκα λεπτά μετά ο Κασίγιας έδιωξε δύσκολα το πολύ δυνατό σουτ του Έντερσον. Στην αντεπίθεση ο Νταμπλ ανέτρεψε τον Ρονάλντο μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Ο Πορτογάλος το εκτέλεσε και έκανε το 0-2. Η Ρεάλ συνέχισε να πιέζει και στο 77' ο Ιγκουαΐν δεν μπόρεσε να σκοράρει σε τετ α τετ με τον Γιορίς. Στο επόμενο λεπτό η Λιόν είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Μπριάν. Ο Γάλλος επιθετικός έχασε μεγάλη ευκαιρία και στο 90' πλασάροντας μόλις άουτ.

ΛΙΟΝ: Γιορίς, Κρις, Λόβρεν (39'Μπ.Κονέ), Ρεβεγιέρ, Νταμπό, Κάλστρομ, Γκουρκούφ, Έντερσον (84'Μπελφοντίλ), Γκοναλόν, Γκομίς (75'Λακαζέτ), Μπριάν.

ΡΕΑΛ Μ.: Κασίγιας, Πέπε, Ράμος, Κοεντράο (63'Αλμπιόλ), Κεντίρα, Οζίλ, Αλόνσο, Ντιαρά, Ρονάλντο, Ντι Μαρία (83'Καγεχόν), Μπενζεμά (71'Ιγκουαΐν).

Keywords
Τυχαία Θέματα