«Χ»αμένη η Ανόρθωση

19:02 13/4/2013 - Πηγή: AEK365

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΥΠΡΟΥ ΦΑΣΗ Β' Α' ΟΜΙΛΟΣ

ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση 0-0

Την διαφορά των έξι βαθμών από την αντίπαλο της διατήρησε ο ΑΠΟΕΛ μετά το σημερινό 0-0 κόντρα στην Ανόρθωση. Σε ένα ντέρμπι με πάθος και ένταση οι δυο ομάδες δεν αξιοποίησαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν με το τελικό αποτέλεσμα να μην βολεύει την Ανόρθωση που βλέπει τον στόχο

της κατάκτησης του πρωταθλήματος να απομακρύνεται.
Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ντουάρτε.

ΑΠΟΕΛ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Πάρντο, Σέρτζιο, Ολιβέιρα, Μπόρδα, Κλουκόφσκι, Χαραλαμπίδης, Τζιόλης, Πίντο, Μαντούκα (66' Μπενασούρ), Αλωνεύτης (78' Αλεξάνδρου), Μπούντιμιρ (71' Μπιτόν).
Ανόρθωση (Πάμπος Χριστοδούλου): Μάστρου, Ντουάρτε, Ζόρζε, Ίλιτς, Αβράαμ, Σπαντάσιο (73' Ρονκάτο), Σκοπελίτης, Αλέξα, Λαβόρδε, Λαμπάν (85' Άντιτς), Ρέζεκ (44' Οκκάς).

ΑΕΚ-Ομόνοια 0-2
(10' Σκέμπρι, 41' Άλβες)

Ολοταχώς για την δεύτερη θέση βαδίζει η Ομόνοια μετά την σπουδαία εκτός έδρας νίκη στην Λάρνακα επί της ΑΕΚ με 2-0. Η ομάδα του Τόνι Σαβέφσκι ευτύχησε να πάρει προβάδισμα μόλις στο δέκατο λεπτό όταν από εκτέλεση κόρνερ του Αγκουιάρ ο Μέρσιο έκανε λάθος γύρισμα της μπάλας και ο Σκέμπρι δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-1. Τέσσερα λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ήρθε και το δεύτερο γκολ όταν από μπαλιά του Λεάντρο, ο Άλβες αφού διάνυσε μεγάλη απόσταση νίκησε τον Χαϊμόφ με δυνατό σουτ για το 2-0. Με αυτή την νίκη η Ομόνοια μείωσε στους δυο βαθμούς από την δεύτερη Ανόρθωση.

ΑΕΚ (Ραν Μπεν Σιμόν): Χαϊμόφ, Μέρτακκας (46' Γκριν), Μουρίγιο, Καταλά, Ντε Κλερ (53' Ζιλέ), Φαν Ντάικ, Μέρσιο (46' Παύλου), Πάλιτς, Μάτσι, Τόμας, Τσάντο.
Ομόνοια (Τόνι Σαβέφσκι): Μορέιρα, Σπούνγκιν, Ντανιέλσον, Αντράδε, Σκαραμοτσίνο, Αγκουιάρ, Λεάντρο, Ασίς (73' Μαργκάσα), Σκέμπρι, Χριστοφή (62' Εφραίμ), Α. Άλβες (73' Φρέντι).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα