Ντάντε: Μακάρι να μας έδινε συμβουλή ο Γκουαρντιόλα

17:30 13/4/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα θα είναι ο νέος προπονητής της Μπάγερν Μονάχου η οποία καλείται στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ να αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του Ισπανού τεχνικού, την Μπαρτσελόνα, με τον Ντάντε να υποστηρίζει πως θα έκανε καλό σε αυτόν και τους συμπαίκτες του μια συμβουλή από τον Γκουαρντιόλα.

Σε δηλώσεις του ο Βραζιλιάνος αμυντικός της Μπάγερν Μονάχου τόνισε: "Δυστυχώς δεν έχουμε, ακόμη, επικοινωνία με τον μελλοντικό μας προπονητή, Πεπ

Γκουαρντιόλα. Μακάρι να μπορούσε να μας δώσει μια συμβουλή. Ωστόσο, ανεξαρτήτως των συμβουλών που μπορεί να μας δώσει, η Μπαρτσελόνα είναι μια μεγάλη ομάδα που πάντα αυτοσχεδιάζει και δεν υπάρχουν πολλά να ειπωθούν. Τώρα, αυτό που απομένει είναι να πάμε να παίξουμε αυτά τα δύο ματς, να τα διεκδικήσουμε και να παλέψουμε για να καταφέρουμε να φτάσουμε στον τελικό".
Για την Μπαρτσελόνα, ο Ντάντε δήλωσε: "Γνωρίζουμε ότι η Μπαρτσελόνα είναι η μεγαλύτερη ομάδα στον κόσμο. Έχει ένα σύστημα παιχνιδιού πολύ μοντέρνο και δεν υπάρχει άλλη ομάδα που να το έχει. Πιστεύω ότι θα είναι πολύ περίπλοκα τα ματς, ιδιαίτερα με αντίπαλο τον Μέσι, ο οποίος είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο. Οπότε, θα πρέπει να δώσουμε το καλύτερο εαυτό μας, να έχουμε αλληλεγγύη μεταξύ μας. Θα πρέπει να τρέξουμε πολύ, αυτό είναι αλήθεια, αλλά πιστεύω ότι στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά και σίγουρα θα κάνουμε δύο μεγάλα ματς και θα παλέψουμε για να προκριθούμε στον μεγάλο τελικό".

Keywords
Τυχαία Θέματα