3 εκ. ευρώ κόστισε η κατασκοπεία της Μπάρτσα σε Πικέ

17:13 13/4/2013 - Πηγή: AEK365

Πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλυφθεί πως η Μπαρτσελόνα είχε αναθέσει σε γραφείο ερευνών την κατασκοπεία του Ζεράρ Πικέ και σήμερα η εφημερίδα Mundo Deportivo επαναφέρει το θέμα με νέες λεπτομέρειες.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Μπαρτσελόνα δαπάνησε 3 εκατομμύρια ευρώ για την κατασκοπεία του Ισπανού κεντρικού αμυντικού αλλά και πρώην αντιπροέδρων της ομάδας και δυο Καταλανών πολιτικών. Επιπλέον γινόταν έλεγχος και στην ηλεκτρονική

αλληλογραφία πολλών στελεχών της διοίκησης.
Η κατασκοπεία εις βάρος του Πικέ πραγματοποιήθηκε από το 2009 έως το 2010 από το γραφείο ερευνών Metodo 3, το οποίο κατέγραφε κάθε κίνηση του ποδοσφαιριστή καθώς για αρκετούς μήνες παρακολουθούνταν το τηλέφωνο, οι τραπεζικοί λογαριασμοί ακόμα και το GPS.
Η εφημερίδα δημοσίευσε φωτογραφίες του, που είχαν τραβηχτεί από το γραφείο Metodo 3 από συναυλία του Αλεχάντρο Σανθ τον Σεπτέμβριο του 2010 μαζί με τον Πουγιόλ, υποστηρίζει ότι οδηγούσε σε πολύ υψηλές ταχύτητες, μέσο όρο 170χλμ/ώρα ενώ ξεπερνούσε αρκετές φορές και τα 200χλμ/ώρα, και ότι λατρεύει τόσο τα on line παιχνίδια ώστε να κάνει ιδιωτικά μαθήματα από επαγγελματία παίκτη του πόκερ, ενώ περιγράφει μερικά ξενύχτια του σε ντισκοτέκ ή στο σπίτι της συντρόφου του παραμονές αγώνων.
Σημειώνεται πως ο φάκελος της υπόθεσης βρίσκεται στα χέρια της Εισαγγελίας της Βαρκελώνης, η οποία έχει καλέσει στις 30 Μαΐου για να καταθέσει τον πρώην αντιπρόεδρο Φεράν Σοριάνο, νυν στέλεχος στη Μάντσεστερ Σίτι και τον πρών γενικό διευθυντή της Μπαρτσελόνα, Χουάν Όλιβερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα