Κουνάει σεντόνι με απίστευτη ανατροπή

18:56 13/4/2013 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE- 33η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΡΣΕΝΑΛ- ΝΟΡΙΤΣ: 3-1
Γήπεδο: Emirates

Τετράδα με απίστευτη ανατροπή έπιασε η Άρσεναλ που έδειξε πως έχει φανέλα μεγάλης ομάδας. Οι «κανονιέρηδες» βρέθηκαν στο 85ο λεπτό να χάνουν από τη Νόριτς αλλά με τρία γκολ στο τελευταίο πεντάλεπτο πανηγύρισαν τη νίκη.

Στο 2ο λεπτό η κεφαλιά του Ζιρού πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 29' ο Γάλλος φορ δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα μετά από σέντρα του Σανιά.

Στο 51ο λεπτό ο Μπασόνγκ

πήρε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή της Άρσεναλ, αλλά ο Τέρνερ δεν πρόλαβε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Φαμπιάνσκι κι έτσι φτάσαμε στο 57ο λεπτό όταν και η Νόριτς άνοιξε το σκορ. Ο Σνόντγκρας εκτέλεσε το φάουλ και ο Τέρνερ με κεφαλιά έκανε το 1-0 για τα «καναρίνια». Από εκεί και πέρα η Άρσεναλ πίεσε πάρα πολύ κι έφτασε στην ισοφάριση στο 85ο λεπτό με το πέναλτι του Αρτέτα. Και πριν προλάβει να συνέλθει η Νόριτς, δέχτηκε και δεύτερο τέρμα στο 85' με αυτογκόλ του Μπασόνγκ. Το τελικό 3-1 έκανε στο 90+1' ο Ποντόλσκι με όμορφο σουτ από την περιοχή.

ΆΡΣΕΝΑΛ: Φαμπιάνσκι, Σανιά (81' Τσάμπερλεϊν), Βερμάλεν, Κοσιελνί, Γκιμπς, Αρτέτα, Γουίλσιρ (58' Γουόλκοτ), Ράμσεϊ, Καθόρλα, Ζερβίνιο (58' Ποντόλσκι), Ζιρού

ΝΟΡΙΤΣ: Μπαν, Ρ. Μάρτιν, Μπασόνγκ, Τέρνερ, Γουίτακερ, Τζόνσον (64' Φοξ), Χόουσον, Σνόντγκρας, Τετέι (90' Τζάκσον), Καμαρά, Χολτ

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ- ΦΟΥΛΑΜ: 1-1
Γήπεδο: Βίλα Παρκ

Σε μπελάδες μπήκε η Άστον Βίλα που κόλλησε στο 1-1 με τη Φούλαμ και είναι πολύ πιθανό να βρεθεί στη ζώνη του υποβιβασμού.

Στο 23ο λεπτό ο Μπεντεκέ έχασε μεγάλη ευκαιρία, καθώς δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά από πολύ κοντά, ενώ στο 30' ο Σβάρτσερ απέκρουσε εντυπωσιακά το πλασέ του Ν'Ζόγκμπια. Στο 43' το σουτ του Μπερμπάτοφ έφυγε λίγο άουτ και στο 44' ο Σβάρτσερ είπε όχι σε σουτ του Ν'Ζόγμπια.

Στο 50ο λεπτό το σουτ του Μπερμπάτοφ έφυγε μόλις άουτ, αλλά στο 55' η Βίλα πήρε κεφάλι στο σκορ. Ο Χάνγκελαντ έδιωξε λανθασμένα μετά από σέντρα του Βάιμαν και ο Ν'Ζόγκμπια με φαλτσαριστό σουτ νίκησε τον Σβαρτσερ. Η Φούλαμ ανέβασε ρυθμό και στο 65ο λεπτό ο Ντελφ έστειλε κατά λάθος την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του κι έκανε τα 1-1. Στο 70' ο Πέτριτς αστόχησε από καλή θέση, ενώ στο 72' το σουτ του Ντελφ πέρασε λίγο άουτ.

ΆΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Γκουζάν, Λόουτον, Φλάαρ, Μπέικερ, Μπένετ, Γουέστγουντ, Ντελφ, Ενζόγκμπια (67' Σιλά), Βέιμαν (75' Μπεντ), Μπόουερι (69' Χόλμαν), Μπεντεκέ

ΦΟΥΛΑΜ: Σβάρτσερ, Ρίδερ (89' Ρίισε), Χάνγκελαντ, Σεντέρος, Ρίτσαρντσον, Καραγκούνης (62' Πέτριτς), Νταφ (9' Μανόλεφ), Ενό, Εμάνουελσον, Ρουίς, Μπερμπάτοφ

ΕΒΕΡΤΟΝ- ΚΠΡ: 2-0
Γήπεδο: Γκούντισον Παρκ

Ταφόπετρα στα όνειρα της ΚΠΡ για παραμονή έβαλε η Έβερτον που την κέρδισε με 2-0 και παρέμεινε ζωντανή στη μάχη της τετράδας.

Στο 4ο λεπτο το σουτ του Χόιλετ πέρασε μόλις άουτ ενώ στο επόμενο λεπτό ο Κόουλμαν ανατράπηκε μέσα στην περιοχή της ΚΠΡ από τον Χιλ, αλλά ο διαιτητής δεν έδωσε το πέναλτι. Στο 8ο λεπτό ο Μπέινς και ο Πίενααρ συνδυάστηκαν όμορφα, η μπάλα πήγε προς τον Ανιτσέμπε, αλλά εκείνος δεν μπόρεσε να τη βρει για εκατοστά, ενώ στο 23' ο Χάουαρντ πραγματοποίησε τεράστια επέμβαση σε δυνατό σουτ του Ρεμί. Τελικά στο 40ο λεπτό η Έβερτον άνοιξε το σκορ, καθώς ο Γκίμπσον έκανε το σουτ από το ύψος του πέναλτι και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Σέζαρ αφού βρήκε λίγο και στον Χιλ.

Στο 47ο λεπτό ο Ανιτσέμπε είχε δοκάρι για την Έβερτον, αλλά τελικά στο 56', ο φορ των «ζαχαρωτών» βρήκε δίχτυα. Η άμυνα της ΚΠΡ δεν μπόρεσε να διώξει την μπάλα από τα καρέ του Σέζαρ και ο Ανιτσέμπε μπήκε στη φάση και πλάσαρε από κοντά τον Βραζιλιάνο γκολκίπερ της ΚΠΡ.

ΈΒΕΡΤΟΝ: Χάουαρντ, Μπέινς, Ντεστάν, Γιαγκέλκα, Κόουλμαν, Πίνααρ, Όσμαν (81' Γέλαβιτς), Γκίμπσον, Μιραλάς (88' Νέισμιθ), Φελαϊνί, Ανιτσέμπε (90' Χάιτινχα)

ΚΠΡ: Σέζαρ, Μποσίνγκουα, Σαμπά, Χιλ, Ονούχα, Τάουνσεντ, Γκρανέρο (73' Ντιακιτέ), Παρκ (61' Τααράμπτ), Τζίνας, Χόιλετ, Ρεμί

ΡΕΝΤΙΝΓΚ- ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: 0-0
Γήπεδο: Μαντέτσκι

Χωρίς νίκη για 2ο σερί ματς έμεινε η Λίβερπουλ που κόλλησε στο 0-0 με τη Ρέντινγκ και αποχαιρετά την Ευρώπη.

Στο 14ο λεπτό ο Γκάντερ έκοψε πάνω στη γραμμή μετά από λόμπα του Σουάρες, ενώ στο 21' ο ΜακΚάρθι είπε όχι σε πλασέ του Στάριτζ κι ένα λεπτό μετά η κεφαλιά του Κάραγκερ πέρασε ελάχιστα άουτ. στο 34' ο ΜακΚάρθι απέκρουσε το σουτ του Στάριτζ και στη συνέχεια ο Τζέραρντ κόπηκε πάνω στο σουτ από τον Μαριάπα, ενώ στο 39' ο Κουτίιο αστόχησε από πολύ κοντά. Στο 44' το σουτ του Χέντερσον έφυγε λίγο άουτ, και στο επόμενο λεπτό ο ΜακΚάρθι απέκρουσε όμορφα το σουτ του Στάριτζ.

Στο 48ο λεπτό ακυρώθηκε γκολ του Κουτίνιο ως οφσάιντ, ενώ στο 63' η Ρέντινγκ ζήτησεπέναλτι σε σπρώξιμο του Ντάουνινγκ στον ΜακΆναφ. Στο 65' το διαγώνιο σουτ του Κουτίνιο έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 65' ο Ρέινα πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Χαντ. Από εκεί και πέρα η Λίβερπουλ πίεσε πολύ και στο 78' το σουτ του Σουάρες έξυσε το δοκάρι της Ρέντινγκ, όπως κι εκείνο του Ντάουνινγκ 84'. Στο επόμενο λεπτό ο ΜακΚάρθι είπε όχι εντυπωσιακά σε σουτ του Τζόνσον, όπως έκανε και στο 86΄σε προσπάθεια του Ντάουνινγκ. Στο 90+4' ο ΜακΚάρθι πραγματοποίησε ακόμη μια τεράστια επέμβαση σε κεραυνό του Τζέραρντ.

ΡΕΝΤΙΝΓΚ: ΜακΚάρθι, Γκάντερ, Μόρισον, Μαριάπα, Κέλι, Καρακάν (58' Καρίκο), Γκάθρι, ΜακΆνουφ, Χαντ (79' Λε Φοντρ), ΜακΚλίρι, Πογκρεμπνιάκ (74' Μπλάκμαν)

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Ρέινα, Ενρίκε, Τζόνσον, Κάραγκερ, Άγκερ, Λούκας, Χέντερσον (58' Ντάουνινγκ), Τζέραρντ, Στάριτζ, Σουάρες, Κουτίνιο

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ- ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: 1-1
Γήπεδο: Σεντ Μέρις

Με τους βαθμούς της ισοπαλίας βολεύτηκαν Σαουθάμπτον και Γουέστ Χαμ που έμειναν στο 1-1.

Στο 3ο λεπτό ο Τόμκινς έκοψε σωτήρια τον Λαλάνα, ενώ στο 8' ο Μπόρουτς είπε όχι σε σουτ του Βαζ Τε. Στο 27ο λεπτό ο Λάμπερτ εκτέλεσε το φάουλ, αλλά ο Κάρολ έβαλε την κόντρα κι έστειλε την μπάλα κόρνερ, ενώ 29' ο Χόιφελντ έκοψε σωτήρια τον Νόλαν. Στο 33' το σουτ του Λαλάνα κόντραρε σε σώματα και στο 35' ο Γιασκελάινεν είπε όχι σε σουτ του Λάμπερτ. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους η κεφαλιά του Λάμπερτ πέρασε μόλις άουτ.

Η Σαουθάμπτον μπήκε πιο δυνατά στην επανάληψη και το 59ο λεπτό ο Ραμίρες με διπλή προσπάθεια έκανε το 2-0 για τους «αγίους». Η Γουέστ Χαμ ανέβασε στροφές από εκεί και πέρα κι έφτασε στην ισοφάριση στο 67' με τον Άντι Κάρολ. Από εκεί και πε΄ρα οι δύο ομάδες συμβιβάστηκαν με την ισοπαλία και το ματς κόλλησε στο 1-1.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Μπόρουτς, Κλάιν, Γιοσίντα, Χόιφελντ, Φοξ, Λαλάνα (72' Λαλάνα), Σνέντερλιν, Σ. Ντέιβις, Ραμίρες (79' Πάντσεον), Λάμπερτ

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Γιαασκελάινεν, Ντεμέλ, Κόλινς, Τόμκινς (63' Πόγκατετζ), Ο' Μπριέν, Ο' Νιλ, Ντιαμέ, Νόλαν, Τζάρβις (57' Κόλισον), Βαζ Τε (85' Τέιλορ), Κάρολ

BAΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα