Χαϊνκες: «Θαυμάζω τον Πεπ»

23:15 22/4/2013 - Πηγή: AEK365

Την κατάλληλη ευκαιρία για να βάλει τέλος στις φήμες περί προβλημάτων στις σχέσεις του με τον Πεπ Γκουαρντιόλα βρήκε ο Γιούπ Χάινκες στη συνέντευξη Τύπου του αυριανού αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου για την ημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Θαυμάζω τον Πεπ. Οι σχέσεις μας είναι καταπληκτικές και δεν διαφοροποιήθηκαν καθόλου από την κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ», ανέφερε ο γερμανός τεχνικός ο οποίος συνέχισε...

«Στον γερμανικό Τύπο διάβασα

αρκετά για εμένα και τον Πεπ και το κατά πόσο θα έδινε πληροφορίες σε εμάς για την Μπαρτσελόνα ή το αντίστροφο. Αρχικά, θα ήθελα να πω ότι αυτό είναι αρκετά μεγάλη έλλειψη σεβασμού και προς τον Πεπ αλλά και την Μπαρτσελόνα. Δεν χρειάζομαι καμία έξτρα πληροφορία. Γνωρίζω αρκετά καλά την Μπαρτσελόνα», τόνισε ο τεχνικός της Μπάγερν.

Σχετικά με την ομάδα του ο Χάινκες χαρακτήρισε την ομαδικότητα ως το σημαντικότερο στοιχείο στην εφετινή δουλειά και σχολίασε τις απουσίες πολλών αμυντικών παικτών που έχει η ισπανική ομάδα.

«Απουσιάζουν οι Μαστσεράνο και Πουγιόλ. Αλλά διάβασα ότι ο Αμπιντάλ κατάφερε και έβγαλε ένα 90λεπτό. Είναι κάτι που με κάνει αρκετά χαρούμενο που τα κατάφερε. Νομίζω ότι μπορεί κάλλιστα αυτός να αγωνιστεί. Ακόμη και αυτό να μην συμβεί γνωρίζουμε πολύ καλά πως μπορούν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα αυτό», κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα