Κομπανί: «Θα πάρουμε Τσάμπιονς Λιγκ»

22:46 22/4/2013 - Πηγή: AEK365

Αισιόδοξος πως η Μάντσεστερ Σίτι θα μπορέσει να ζήσει τη χαρά της κατάκτησης μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης τις προσεχείς χρονιές, εξέφρασε ο Βινσέν Κομπανί, λέγοντας:
«Μια μέρα θα κερδίσουμε το Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι αναπόφευκτο. Το ίδιο μας ρωτούσαν και για το πρωτάθλημα και το κατακτήσαμε. Με όλες τις επενδύσεις που έχει κάνει ο σύλλογος, κάποια στιγμή θα έρθει σίγουρα. Θέλουμε να προχωρήσουμε στην Ευρώπη και θα παρουσιαστούμε πιο ανταγωνιστικοί για να το κάνουμε».
Στη συνέχεια της συνέντευξης που παραχώρησε, ανέφερε πως δεν σκοπεύει να φύγει από

τους «πολίτες», καθώς ο σύλλογος έχει πλάνο φτιαγμένο για επιτυχίες, ενώ... έκλεισε την πόρτα στην Παρί Σεν Ζερμέν, δηλώνοντας οπαδός της Μαρσέιγ.
«Είμαι μια χαρά στη Σίτι. Όταν ξέρεις τα πλάνα ενός συλλόγου το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να μείνεις. Συνειδητοποιώντας ότι μπορώ να κερδίσω πολλά τρόπαια με το να μείνω στη Σίτι, δεν βρίσκω λόγους για να αλλάξω ομάδα. Αν θα μπορούσα να πάω στην Παρί; Όχι γιατί είμαι οπαδός της Μαρσέιγ».
Τέλος, μίλησε και για τον επερχόμενο τελικό του Κυπέλλου κόντρα στη Γουίγκαν, την μοναδική ευκαιρία στην ουσία να κατακτήσει φέτος άποιο τρόπαιο η Σίτι, δηλώνοντας: «Η χρονιά μας θα καθοριστεί από το Κύπελλο. Αν το κατακτήσουμε θα είναι μια χαρά. Περιμένουμε δύσκολο παιχνίδι, καθώς η περίμετρος του αγωνιστικού χώρου στο «Γουέμπλεϊ» είναι τεράστια και η Γουίγκαν είναι μια ομάδα που μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Ο προπονητής της χρησιμοποιεί ένα εντελώς διαφορετικό σύστημα απ' ότι οι άλλες ομάδες της Πρέμιερ. Πρέπει να είμαστε σε επαγρύπνηση για να κερδίσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα