«Ανταγωνιστικοί με ΠΑΟΚ»

22:22 22/4/2013 - Πηγή: AEK365

Αισιόδοξος πως ο Αστέρας Τρίπολης μπορεί να τα καταφέρει και να προκριθεί στον τελικό σε βάρος του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο τεχνικός των Αρκάδων, Σάκης Τσιώλης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τσιώλη έχουν ως εξής:

Για την φετινή πορεία του Αστέρα:

«Η βαθμολογική κατάσταση του Αστέρα είναι η καλύτερη στην ιστορία του, είχε 15 με 16 χρόνια επαρχιακή ομάδα να πάρει τέτοια θέση στο πρωτάθλημα με τόσους βαθμούς. Μετά τον ΟΦΗ και την Λάρισα

είναι ο Αστέρας»

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ για την ρεβάνς των 4 του Κυπέλλου Ελλάδος:

«Προφυλάξαμε παίκτες για κάρτες, και είχαμε κάποιους τραυματίες όπως ο Τσαμπούρης και ο Μπαρτολίνι. Περιμένω τον Φουλοπ και τον Περόνε αν βγάλουν το αυριανό πρόγραμμα θα μπουν στην αποστολή αν έχω και αυτούς θα προσπαθήσει η ομάδα με όλη της την δύναμη να κάνει αυτή την μεγάλη επιτυχία . Με τον τρόπο που χάσαμε στον προηγούμενο αγώνα δείξαμε ότι είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι στον ΠΑΟΚ»

Για τις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος:

«Αν εξαιρέσουμε αυτό το παιχνίδι που θα παίζαμε σημαντικό ρόλο στην κατάσταση της ΑΕΚ περισσότερο παίξαμε για να μείνουμε κοντά στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν τα καταφέραμε και με την Ξάνθη πληρώσαμε την απουσία πολλών παικτών που είχαμε»

Για το 5-1 με τον Άρη:

«Ο Άρης μπήκε επτά φορές μέσα και έγιναν δυο καραμπόλες γκολ. Ο Αστέρας θα μπορούσε να παίξει καλύτερα δεν είχε καμία υποχρέωση πουθενά, το ύφος του Άρη δεν το επιτρέπει. Πριν δύο χρόνια ο Άρης με εμένα προπονητή ήταν η αιτία για να χάσει την κατηγορία ο Αστέρας Τρίπολης».

Για όσα ακούστηκαν μετά από αυτό το ματς:

«Κάποιοι ήθελαν τέτοιο κλίμα και πάντα υπάρχουν δεύτερες σκέψεις . Στην συνέντευξη Τύπου είπα ότι λίγα χιλιόμετρα από την Θεσσαλονίκη έγινε ακόμα μεγαλύτερο σε σκορ αποτέλεσμα και δεν ασχολήθηκε κανείς. Έχει διαφορά, όταν μια ομάδα παίζει την ύπαρξη της με τον κόσμο της απέναντι σε μια ομάδα με ελλείψεις. Είχαμε λόγο να παίξουμε έτσι για τις κάρτες, Το ίδιο έκανε και ο ΠΑΟΚ, μην κοιτάτε που η Λιβαδειά είχε εξασφαλίσει την ύπαρξη της την προηγούμενη αγωνιστική. Εγώ είμαι πάρα πολύ ήσυχος, το ήθος και το ύφος μου αυτό δείχνει τόσα χρόνια. Η ομάδα μου δεν έχει κάποιο πρόβλημα και αυτά τα γκολ που πέτυχε ο Αρης δεν ξαναμπαίνουν»

Για το ματς με τον ΟΦΗ:

«Πιέστηκα γιατί ήξερα πόσο σημαντικό θα είναι και για την ΑΕΚ αυτό το αποτέλεσμα. Κουβαλάμε πίεση, λόγω των υποχρεώσεων που έχουμε θέλουμε να μείνει η ομάδα στο απυρόβλητο. Περισσότερο λυτρώθηκα με το δεύτερο γκολ, παρότι ήξερα ότι βαθμολογικά δεν είχαμε κάποιο θέμα. Τώρα είμαστε ήσυχοι και μπορέσουμε να προετοιμαστούμε για τον ΠΑΟΚ»

Το ταβάνι του Αστέρα:

«Ο πρόεδρος και οι μεγαλομέτοχοι το καθορίζουν αυτό. Όπως είπε ο Μπόμπι Ρόμπσον εμείς οι προπονητές κάνουμε μια ομάδα που να θέλουν οι μεγαλομέτοχοι. Τι σου παρέχουν αυτοί οι άνθρωποι, το προπονητικό κέντρο και να είναι όλοι στην ώρα τους πληρωμένοι. Αν τα υπολογίσουμε αυτά μπορούμε να φτάσουμε ψηλά . Είναι μειονέκτημα ότι δεν έχει ιστορία η ομάδα και φιλάθλους αλλά τώρα φτιάχνουμε ιστορία και φιλάθλους».

Για την κατασκευή γηπέδου:

«Το σκέφτονται οι μεγαλομέτοχοι, είναι ενθουσιασμένοι. Αν το αποφασίσουν σε τρεις μήνες θα είναι έτοιμο. Πρέπει να κάνει κάνεις ένα γήπεδο όσο φτάνει οι 12.000 θέσεις είναι καλά. Δεν έχουμε προσέλευση γιατί είναι δύσκολες οι συνθήκες, το χειμώνα το γήπεδο είναι εκτεθιμένο στο κρύο και την υγρασία »

Για το μεταγραφικό σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς:

«Έχουν μπει κάποιο πράγματα στην σειρά πέρα από 2 -3 παίκτες που θα μπορούν να μπορούν διεκδικήσουν θέση στην ενδεκάδα δεν θα αλλάξει η ομάδα, μην περιμένετε σημαντικά πράγματα. Θα κοιτάξουμε αρκετά τις ακαδημίες μας βγάζουμε καλούς παίκτες. Σκοπεύω να φέρω εφτά οχτώ παιδιά από αυτές τις ομάδες».

Keywords
Τυχαία Θέματα