Προφορικά είχε αναλάβει και... ο Τζίγγερ!

Για άλλη μία φορά ο Γιάννης Αλαφούζος προβλημάτισε με τις δηλώσεις του πάνω στο γηπεδικό και ανέλαβε τις πιθανές ευθύνες (ξανά) προφορικά!
Μερικά πράγματα είναι ακατανόητα και έτσι λογικά θα παραμείνουν. Ο Γιάννης Αλαφούζος μαθαίνουμε πως δεν προχωράει τη λογοδοσία της ΓΗΠΕΛ για να μη δημιουργηθεί εσωστρέφεια!

Η αλήθεια, βέβαια, είναι πως όσο παραμένουν αναπάντητα τα τεράστια «γιατί» που ταλανίζουν τον κόσμο του Παναθηναϊκού
πάνω στο γηπεδικό ζήτημα, τόσο συντηρείται και γιγαντώνεται η εσωστρέφεια...

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός επιτέθηκε εμμέσως στον Γιάννη Βαρδινογιάννη, λέγοντας πως δεν μπορεί να καταλάβει για ποιον λόγο ανταλλάχθηκε ένα υπαρκτό γήπεδο με ένα οικόπεδο. Είπε μάλιστα πως αν δεν χαρίσουν στον Παναθηναϊκό ένα νέο γήπεδο, θα ήθελε να παραμείνει για πάντα στη Λεωφόρο. Δεν αναφέρθηκε πάντως αν το γήπεδο που θα... χαριστεί στη συνέχεια θα νοικιάζεται από τον Παναθηναϊκό, ούτε αν η «μετακόμιση» ικανοποιεί τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.

Όπως, ακόμα, παρέλειψε να αναφερθεί στον κίνδυνο που διατρέχει ο Σύλλογος με το νέο νόμο, δηλαδή σε πέντε χρόνια να μην έχει ούτε τη Λεωφόρου, αλλά ούτε εγκαταστάσεις που να ικανοποιούν την ΠΑΕ και τον Ερασιτέχνη στο Βοτανικό.

Προφανώς, το να μάθουμε το πώς έφτασε εδώ ο Παναθηναϊκός δημιουργεί... εσωστρέφεια.

Πάμε παρακάτω...

Προφορικά έχει αναλάβει... μέχρι και ο Τζίγγερ, και κάπως έτσι τινάχθηκε στον αέρα η πολυμετοχικότητα!Ο Γιάννης Αλαφούζος έριξε μπηχτές και προς την πλευρά Βγενόπουλου, αφού ισχυρίστηκε πως κατά τη γνώμη του δεν υπάρχει κανένας απολύτως κίνδυνος για πιθανές αγωγές τρίτων προς την ΠΑΕ.

Αυτό είναι απόλυτα λογικό και κατανοητό! Όταν σε κάποιον κάνει τα χατήρια γιατί να σε κυνηγήσει; Αυτό θα το πράξει αν αποφασίσεις να τον αφήσεις «εκτός παιχνιδιού».

Αφού η ΠΑΕ, στην ουσία, προχωρά κανονικά τον «εφιάλτη» της Διπλής Ανάπλασης, σιωπά εκκωφαντικά μπροστά σε βαρύτατες κατηγορίες του Ερασιτέχνη, δεν εξηγεί επίσημα τι προβλέπει η «πενταετία», αλλά ούτε και τι θέλει τελικά να πάρει ο Παναθηναϊκός από το πρότζεκτ, είναι λογικό να μην έχει αντιληφθεί ο πρόεδρος κάποιον κίνδυνο πιθανής αγωγής τρίτου.

Αυτό που ξεχνάει να πει ο κύριος Αλαφούζος είναι πως αν αποφασίσει κάποιος εμπλεκόμενος με συμβάσεις στο πρότζεκτ να «κυνηγήσει» δικαστικά τον Παναθηναϊκό, αυτό θα συμβεί μόνο εάν οι «πράσινοι» αποφασίσουν να τερματίσουν τη Διπλή Ανάπλαση.

Πάμε παρακάτω...

«Και το λέω αυτό όχι επειδή έχω χρήματα, αλλά γιατί είμαι σίγουρος ότι δεν θα κινηθεί κανείς εναντίον της ΠΑΕ», τόνισε ο Γιάννης Αλαφούζος αναφερόμενος στην προφορική του ανάληψη των πιθανών νομικών και οικονομικών ευθυνών της ΠΑΕ.

Το μεγάλο ερώτημα είναι: δεσμεύεται να υπογράψει εγγράφως τη συγκεκριμένη υπόσχεση; Γιατί προφορικά έχει αναλάβει... μέχρι και ο Τζίγγερ, και κάπως έτσι τινάχθηκε στον αέρα η πολυμετοχικότητα!
Keywords
Τυχαία Θέματα