Ρόουρα: «Με ή χωρίς Μέσι μπορούμε»

23:10 22/4/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Ζόρντι Ρόουρα στη συνέντευξη Τύπου του αυριανού πρώτου ημιτελικού Τσάμπιονς Λιγκ με την Μπάγερν υποστήριξε ότι η Μπαρτσελόνα μπορεί να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα στο Μόναχο ακόμη και χωρίς τον Λιονέλ Μέσι.

Ο βοηθός του Τίτο Βιλανόβα, ο οποίος δίνει το «παρών» στις συνεντεύξεις Τύπου των αγώνων της «Μπάρτσα», παραδέχθηκε ότι ο αργεντινός άσος είναι ένας πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής για την ομάδα αλλά οι συμπαίκτες του μπορούν να ανταπεξέλθουν σε ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι έστω και εάν αυτός είναι απών.

«Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο πως η παρουσία

του Μέσι είναι πολύ σημαντική για την ομάδα. Παρόλα αυτά και χωρίς αυτόν έχουμε αποδείξει ότι έχουμε την ικανότητα να αγωνιστούμε καλά σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι», τόνισε ο Ρόουρα και συνέχισε αποφεύγοντας να απαντήσει στα πολλά ερωτήματα που δέχθηκε για τη συμμετοχή του αργεντινού στο ματς.

«Ο Μέσι τα πάει καλά στις προπονήσεις δεν μπορώ να πω τίποτα με σιγουριά για τη συμμετοχή του. Θα δούμε τις προπονήσεις και σήμερα και αύριο και θα πάρουμε την απόφασή μας. Δεν τίθεται ζήτημα... Φυσικά και θέλω να είναι δίπλα μας. Είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο και κάνει καταπληκτικά πράγματα στον αγωνιστικό χώρο», υποστήριξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα