«Μπορούμε να τα καταφέρουμε»

23:50 25/10/2011 - Πηγή: AEK365

Ο Σωτήρης Νίνης βρέθηκε σε εκδήλωση της ADIDAS για το νέο της πολυκατάστημα στην Ερμού. Ο μέσος του Παναθηναϊκού θεωρεί πως ο το ότι η ομάδα δεν άλλαξε προπονητή είναι ένα θετικό στοιχείο.

«Όλα πάνε καλά για την επιστροφή μου, βάσει προγράμματος. Μέχρι τέλη Ιανουαρίου θέλω να πιστεύω πως θα είμαι έτοιμος. Είναι δύσκολο και θέλει πολύ δύναμη για να επιστρέψεις», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, μίλησε για την μάχη του πρωταθλήματος και

την αγωνιστική παρουσία της ομάδας του η οποία εντυπωσιάζει τις τελευταίες αγωνιστικές και έχει τώρα να παίξει τρία διαδοχικά ντέρμπι. «Εγώ ήμουν σίγουρος και ήξερα ότι η ομάδα θα αρχίσει να αποδίδει. Άλλωστε και πέρυσι είχαμε καλή πορεία η οποία σταμάτησε στο ντέρμπι. Δύο χρόνια τώρα, αποδείξαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Πλέον, έχουμε τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια. Ντέρμπι, που πρέπει να βρεθείς σε καλή μέρα και να τα πάρεις».

Όσο για το θέμα του πρίγκιπα που ακούγεται πως θα πάρει τον Παναθηναϊκό. «Δεν υπάρχει καμία αναταραχή και φαίνεται. Μας ενδιαφέρει για το ποιος ενδιαφέρεται για την ομάδα αλλά εμείς κοιτάμε την δουλειά μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα