«Οι παίκτες μου είναι ήρωες»

23:20 25/10/2011 - Πηγή: AEK365

Η εντός έδρας ήττα της ΤΣΣΚΑ Σόφιας από τον Ηρακλή έφερε στην επιφάνεια προβλήματα του συλλόγου, κάτι το οποίο δεν απέκρυψε από τις δηλώσεις του, ο Αλεξάντερ Πoπόφ.

«Η ομάδα δεν έχει βρει ακόμα συνοχή. Δεν είμαι εδώ για να πω δικαιολογίες, είμαι περήφανος για τους παίκτες μου γιατί διαχειριζόμαστε μια πολύ δύσκολη κατάσταση για τον Σύλλογο. Είμαι ευγνώμων για όλους, όσους ήρθαν να μας υποστηρίξουν. Φυσικά μπορούμε και θα παίξουμε καλύτερα. Πρέπει

μέσα από τις προπονήσεις να βελτιωθούμε στο μέγιστο βαθμό. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τη διακοπή των δυο εβδομάδων προς όφελός μας», ήταν τα πρώτα λόγια του Ποπόφ για να καταλήξει συγκινημένος:

«Πρέπει να συμβούν πράγματα, οι παίκτες και οι φίλαθλοι τα αξίζουν. Να είστε σίγουροι ότι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Όλοι αυτοί που μας αγαπούν και ενδιαφέρονται για το βόλεϊ καταλαβαίνουν ότι δεν είμαστε όπως πέρυσι αλλά όλοι πρέπει να καταλάβουν ότι είμαστε εδώ και προσπαθούμε. Εξάλλου το σλόγκαν είναι: «είμαστε ακόμα εδώ». Οι παίκτες μου είναι ήρωες για μένα και προσπαθούν να τα δίνουν όλα και αυτό το αναγνωρίζω».

Keywords
Τυχαία Θέματα