Άνετα η Γιουνάιτεντ, δυσκολεύτηκε η Άρσεναλ

23:40 25/10/2011 - Πηγή: AEK365

ΚΑΡΛΙΝΓΚ ΚΑΠ- ΦΑΣΗ ΤΩΝ 16

ΑΡΣΕΝΑΛ- ΜΠΟΛΤΟΝ: 2-1
Γήπεδο: Έμιρτας
Έστω και δύσκολα η Άρσεναλ πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κάρλινγκ Καπ, επικρατώντας με 2-1 της Μπόλτον.
Την κατοχή της μπάλας είχε η Άρσεναλ στο πρώτο μέρος, αλλά η Μπόλτον είχε δύο τρεις καλές φάσεις μπροστά από τα καρέ του Φαμπιάνσκι.
Η Μπόλτον μπήκε δυνατά στην επανάληψη και στο 48' πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Μουαμπά. Η Άρσεναλ απάντησε άμε με τον Αρσάβιν να φέρνει

το ματς στα ίσια στο 54', με κοντινό πλασέ προ του Μπογκντάν. Οι «κανονιέρηδες» πήραν φόρα και γύρισαν το ματς τρία λεπτά αργότερα με το πρώτο γκολ του Παρκ με τη φανέλα της Άρσεναλ.
ΑΡΣΕΝΑΛ: Φαμπιάνσκι, Γέναρις, Φερμάελεν (83' Μπόατενγκ), Σκιλασί, Μίκελ, Φριμπόνγκ (77' Οζιάκουπ), Κοκελίν, Τσάμπερλεϊν (73' Μιγιαΐτσι), Μπεναγιούν, Παρκ, Αρσάβιν.
ΜΠΟΛΤΟΝ: Μπογκντάν, Στάινσον, Κέιχιλ, Νάιτ, Γκάρντνερ, Πράτλεϊ (60' Νγκογκ), Ντέιβις, Μουαμπά, Τουντσάι (84' Μπλέικ), Κακουτά (72' Ιγκλς), Κλάσνιτς.

ΌΛΝΤΕΡΣΟΤ- ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: 0-3
Γηπεδο: Ρικριέισιον Γκράουντ
Εύκολη πρόκριση πέτυχε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Όλντερσοτ.
Οι «κόκκινοι διάβολοι» άνοιξαν το σκορ στο 15ο λεπτό. Ο Παρκ με τον Κλέβερλι έκαναν το ένα δύο, η μπάλα κατέληξε στον Μπερμπάτοφ και αυτός με ψύχραιμο τελείωμα έκανε το 1-0. το δεύτερο γκολ για την ομάδα του Φέργκιουσον ήρθε στο 41ο λεπτό. Σκόρερ αυτή τη φορά ο Μάικλ Όουεν μετά από ασίστ του Μπερμπάτοφ.
Οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 3-0 με το καλημέρα στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 48' με τον Βαλέντσια. Από εκεί και πέρα η Γιουνάιτεντ δεν απειλήθηκε κι αν πίεζε θα πετύχαινε κι άλλα γκολ.
ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ: Γουόρμερ, Χερντ, Τζόουνς, Μόρις, Στρέικερ, Βινσέντι (73' Κολινς), ΜακΓκλάσαν, Ρόντμαν (46' Άκινς), Γκάτριντζ, Χίλτον, Ράνκιν (83' Σμιθ).
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ: Αμός, Φάμπιο, Τζόουνς, Βίντιτς, Φρίερς (70' Κιν), Κλέβερλι (60' Πογκμπά), Βαλέντσια (70' Μόρισον), Παρκ, Μπερμπάτοφ, Όουεν, Ντιούφ.

Κρίσταλ Πάλας- Σαουθάμπτον: 2-0
(Αμπρόους 74', Ίστερ 83' πεν.)

Κάρντιφ- Μπένρλι: 1-0
(Μέισον 40')

Keywords
Τυχαία Θέματα